Új hozzászólás Aktív témák

  • Burt1793

    veterán

    válasz DigitXT #21167 üzenetére

    Igen, csak eláztam: cipő, nadrág, kabát. Az SH-n fent van még (bőven :D) a kötény, a plexi nagyobb, így szinte szárazon megyek végig az esőben vele. Ráadásul városon belül mentem 5 km-t a tádéval, az ingázás egy útja majdnem 30 km, annyi alatt ilyen eső kivégez. ;]
    A dugóban araszolással igazad van, a budakeszi úton simán el tudok vele menni reggelente, egyáltalán nem több idő vele, mint a robesszal.
    Viszont reggel és este még hideg van, hiába veszek fel aláöltözőt, térdvédőt, jobban megviseli az izületeimet (később is szeretnék még sportolni), illetve nagyon szar a budakeszi út felezővonala, néha muszáj belemenni a gödrökbe, ha úgy jönnek szembe, ezt az sh már megszokta. Idén vége az egyetemnek, utána amúgy is változnak a dolgok, melózni vagy 7-re vagy 9-re fogok járni (illetve most is így járok heti 3-szor a céghez), szóval nem fog kelleni robogó, talán nem is lesz (akkor viszont kell valami könnyen feltépőzárazható lábzsák).

    PH felület: nagyon menő lett az oldal, tök jó a mobilverzió is, végre lehet használni!

    (#21169) Hauptmann: 180 cm-hez bőven jó, nem szabad megnőni... :(

    (#21173) Econ: Őszintén? Én nem értem meg, imádja a várost az SH, nincs semmi baj az üléshelyzettel, ez nem egy yamaha jog, megszokás kérdése, de kényelmes.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák