Új hozzászólás Aktív témák

  • Burt1793

    veterán

    DigitXT megejtette a 48 ezres szervizt az SH-n: olaj, olajszűrő, légszűrő, gyertyacsere, hajtás tisztítás és átnézés (kuplung a végét járja...).

    Egy-két kép: [1], [2], [3], [4], [5], [6], [7], [8]
    (szerencsére megúsztuk az esőt)

    Utána mentünk egy kört, gyorsultunk is egymás mellett párat, győzött a madison, állórajtnál és gurulórajtnál is. Vannak különbségek, a kisebb kerék miatt kicsit könnyebb irányítani kis sebességnél, de nagy sebességnél, főleg rossz úton elég bizonytalannak tűnt így elsőre az enyémhez képest. A madison hangja nagyon jó, élmény hallgatni, a műszerek királyok, van mit nézni. :D Ami nagy különbség még, az a gázreakció vagy a hajtás reagálása, vagy mindkettő egyszerre, a madison krémesebben veszi a gázt, az sh hozzá képest hirtelen, persze nem egy motorhoz képest, hanem a cvt-s járművek kategóriájában. Amikor a végén visszacseréltük, rendesen bakkecskéztem az sh-val mire megfordultam, gyorsan átszoktam egyikről a másikra, meg persze utána vissza is. :)

    Az sh-t hazafelé leteszteltem, szépen megy vmax-on és a gyorsulási tesztszakaszomon is teljesíti a korábbiakat, sikeres volt a szerviz, köszi DigitXT!

Új hozzászólás Aktív témák