Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
Kicsit megkésett az infó, de szereztem szitázatlan TDK man. kódos lemezeket (2 féle sorozatból is van), elvileg 8xosan, gyakban 16xosan ír6óak. Alapból 4xesen írom, de tettem pár próbát: 8xos sebességgel 7.30 alatt ír, 16xosan meg 5.50 alatt, és visszaolvasva ok mind a kettő ... Azóta 16xosoan írtam még párat, amikor elfelejtettem visszavenni a sebességet, összesen kb 5 darabot, 1ikkel sem volt gond, pedig volt olyan eset, észre sem vettem, mennyivel írok és közben klikkelgettem ezerfelé, a Nero meg írt a háttérben 22 megával

-
Magnat
veterán
válasz
james008bond
üzenetére
Köszi a válaszokat,
átkötöm akkor majd a dolgokat ... igazából én is arra gondoltam, h jobb lenne nem direktben kopizni, de így akkor már biztosan tudom...
[Szerkesztve] -
Magnat
veterán
válasz
TommyGun
üzenetére
Persze, van egy szint, ami fölött fölösleges írni, de nem hiszem, h egy 16szoros íróval sebességhajhászás lenne 8szorosan írni ... mint ahogyan egy 200km/h-t tudó autó sem nyekken meg, ha 100-as tempóval jársz vele ... a másik meg az, hogy ha az van ráírva, h 200 a végsebessége, akkor elvárom, h azt tudja is teljesíteni, akkor is, ha a kipróbáláson kívül az életben nem járok vele annyival ... gondolom, te sem véletlen vettél 3500-at és nem 2510-et, nem?
-
Magnat
veterán
Hi,
van vki, aki a 3500-ösével 8x vagy annál nagyobb sebességgel tudott írni úgy, h valóban meg is írta 6 perc alatt a lemezt? Ha igen, milyen lemez volt és milyen progi? -
Magnat
veterán
Hi,
a 6.3 Nerót használók figyelmébe, h az a Nero verzsön meglehetősen bugos volt, tegyétek fel a 6.6-ot ... kb 1 perc keresés után lehet lelni hozzá ******-t a neten ...
Ha mégsem megy -amit kétlek-, mail 2 me... -
Magnat
veterán
-
Magnat
veterán
Hello,
írtam ma egy TDK -r-es lemezt 8x sebességgel ... meg is csinálta, az asztali lejátszóm simán viszi a divx-eket, csak az a fura, h a 4.1 gigát 13 perc alatt írta fel a 6.6-os Nero ... nem sok ez egy kicsit? És ami még furcsább, 58%-nál azt modta, h a hátralévő idő 0 másoperc, ez meg kicsit gyorsan lett volna, nem? Ja, és hogy tudom megnézni, hányas firm van a gépen? -
Magnat
veterán
Köszi az infót mindenki.
Jaja, akkor inkább ott veszem ... szervízileg meg 1ébként is korrektebbek a Mistralnál? -
Magnat
veterán
Sziasztok,
Bővebben: link
Ez egy 3500as lehet? Megéri ennyiért?
Gondolom, dvd újraírni is tud, csak az lemaradt...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X8a / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest