Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
nos: uninstall minden nero-ra. utána a program filesből leszedsz minden nero-t az összes könyvátárát törlöd. beírod fuattatásba: regedit
itt rákéeresel az ahead és a nero szavakra. persze külön-külön egymás után
minden aheados vagy nero-s kulcsot törölsz.
másik gmegoldás a reinstall -
Sanya
nagyúr
válasz
YODA mester
üzenetére
első kérdés: mit akarsz, hogy tudjon? ha eredetit teszel, akkor benne marad a régiókód, és kész. ha módosítottat teszel, akkor kapsz bitsetting-et, rpc1-et (régiókódmentesítettet), és riplock mentességet. nekem ez van fenn:
1Z2_rpc1.zip Liggy's And Dee's NEC ND-4551 1-Z2, Bitsetting and RPC1 -
Sanya
nagyúr
válasz
YODA mester
üzenetére
nem kellett volna újat vegyél, házilag is megoldhattad volna

de itt a link:
[link] -
Sanya
nagyúr
jaaa, értem már miért voltak ezek mindenütt egy kalap alatt!! 3550-3551-4550-4551 bakker
na meg is csináltam a bootrom átírását, és a flashelést. minden simán ment, az everest felismerte, és a labelflash képességet is társította hozzá, de még a neroval nem próbáltam. újat kell rakni, gondolom, hogy a lábelfless-t tudja. mondjuk ezt csak az írás végén ajánlja fel, vagy az írás elején? most nincs kedvem lemezekkel szarakodni
-
Sanya
nagyúr
még egy kérdés:
melyiket érdemes felrakni, a bitsettinges, rpc1-es, rip locktalanított 1.06-ot, vagy a sima bitsettinges rpc1-es firmware-t? -
Sanya
nagyúr
halihó!
honnan tudok leszedni ehhez a dvdíróhpz jó rpc1-es buherált, és működőképes bios-t?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Energiaital topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Tőzsde és gazdaság
- Arc Raiders
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- További aktív témák...
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC - ZÖLD 3 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest