Új hozzászólás Aktív témák

  • EQMontoya

    veterán

    válasz emvy #44685 üzenetére

    Hát, ott szegény leszel. :)
    Elég beteg az a hely. A jó és olykor a rossz értelemben is. Abszolút tisztaság van, rend, és elég brutál gazdagság. Ez úgy értendő, hogy a helyi majdnempanel előtt áll a Panamera, mert az úgy kb. arányban van.
    Nappal szerintem semmi extra, éjszaka viszont bitang jól néz ki, minden kivilágítva, meg van egy életérzés abban, amikor az ember egy F1 pálya néhány szakaszán sétál.
    Vannak hangulatosabb utcák, rengeteg étteremmel, lehet valamennyit sétálgatni. Az éttermek olykor elég húzósak is. Simán lehet találni 500 dolláros fogásokat is itt-ott az étlapon.
    Éjszaka simán leszólítanak a kurvák, hogy nem szeretnél-e, de kulturáltan megy a dolog, a nem az nem.
    Egy hét szerintem felesleges rá, max 3-4 nap.

    Ha van helyben időd, akkor Air Asia a helyi fapados, át tudsz ugrani könnyen Kuala Lumpurba, ami jóval szegényebb, de néhol (pl. nagyobb piac) adja az igazi Ázsia feelinget, Petronas towerbe és/vagy az adótoronyba felmenni pedig jó móka.

    Szintén Air Asiaval elérhető Borneó, Maláj részén érdemes lehet szétnézni (Kota Kinabalun van a reptér).
    Valamelyest Balira hasonlít, trópusi pálmafás sziget, nagyon szép élővilággal, szokásos ázsiai halpiac, lékelt kókuszból szürcsölt kókusztej, frissen számunkra alig ismert gyümölcsök (jag fruit, lichi, durian és néhány, aminek a nevére sem emlékszem)

    Mókás az a térség, nagyon különböző helyek vannak egymáshoz közel.

    Ha van specifikusabb kérdés, írj privátban nyugotan.

    Same rules apply!

Új hozzászólás Aktív témák