Új hozzászólás Aktív témák

  • CheGhost

    aktív tag

    válasz doberman #7551 üzenetére

    Egyik ismerősöm szerint tipikus amatőr hozzáállás, hogy ha van egy púpos kondi, akkor elkezdi az összeset kicserélni. Pedig így lesz nagyobb valószínűséggel használhatatlan az egész áramkör, nagyobb a hibázás lehetősége. Nem egyik pillanatról a másikra pukkannak el a kondik. Egy csomó időt rászánsz feleslegesen, ha már a pénz ilyen pár tíz-száz forintos tételeknél nem is számít.
    Csak megjegyeztem, ha jobb a lelkednek, hogy kicseréled, akkor tedd, csak az ismerősöm és szerintem, nincs akkora értelme, mint sokan hiszik. ;)

    Nem rejtőzködök tovább! :D Nagyjából egy hónapja raktam össze a nas-omat.
    Pár héttel ezelőtt felmerült, hogy ki milyen alaplapot használ, nekem Asrock J3455-ITX van. A fogyasztását nem mértem még, de több összehasonlító oldalon kb. azonos az alatta lévő proci fogyasztásával, aminek a neve most nem jut eszembe, és a teljesítménye magasabb.
    Háznak egy BitFenix Colossus Mini-ITX-et választottam. Az alaplap és a ház esetén is a több, mint 2 sata csatlakozási lehetőség volt a szempontom.
    Tápegységre a BeQuiet Pure Power 10 300W-ra esett a választásom. A csöndessége és a lehető legkisebb névleges teljesítmény okán. Panel és más számomra egzotikus és megfelelő védelem nélküli tápokat nem akartam.

    [ Szerkesztve ]

    *** Ha egy probléma megoldódik, akkor kérjük a megoldást is leírni, nem csak annyit, hogy "megoldódott"! *** Hosszú log-ok esetén külső oldal ajánlott mindenki lelki békéjének megőrzése céljából! https://pastebin.com ***

Új hozzászólás Aktív témák