Új hozzászólás Aktív témák

  • s3toraph

    senior tag

    válasz bacus #21041 üzenetére

    Win7 x64 Ult. a PC-n, meg a laptopokon, Win7 x32 Prof. a szerveren.
    Most szenvedtem egy sort a win saját hálózati megosztásával, mikor milyen irányban hal le... :W .. vagy én vagyok a béna (de akkor meg nagyon nem egyszerű beállítani), vagy a routeren is kell valamit állítani, vagy csak szimplán vacak.
    Teamviewer-el játszadoztam egy kicsit, na ez megy nagyon szépen, tudom vezérelni a PC-ről a szervert egy az egyben, sőt még ugye másolgatni is egyik gépről a másikra (igaz csak nagyon lassan).
    Itt tartok.
    VPN-t mivel hozzak létre? Külön progi kell hozzá? Vagy ez az openVPN? Utóbbiról már olvastam, de azt nem sikerült kihámoznom, hogy akkor ez otthon, több gépre használható-e ingyenesen, időkorlát nélkül?
    A VPN-t vágom (de még nem használtam) hogy egy neten keresztüli virtuális magánháló, mintha egy hálóban lennének egy helyen a gépek. Na most, akkor VPN-ben tudok olyat hogy átmozgatok egyik gépről a másikra adatokat, mint a TV-vel, vagy win megosztással?

    Közben eszembe jutott, hogy annó a koliban szenvedtünk a faja win háló miatt, ezért használt a többség flashfxp-t, ami remek volt arra hogy áthúzzunk másik gépről adatokat, méghozzá gyorsan. No igen, de ehhez el is kellett érni azt a gépet, megosztásra ezért serv-u-t használtunk. Remek ftp szerver progi, és megbízható. Serv-U-ból nem tudja valaki, van-e olyan ami megy win7 alatt? Az oldalán nem találok róla infót. Flashfxp-ből elvileg van win7-es. Mert összekombóznám megint ezeket ha minden kötél szakad.

    Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -

Új hozzászólás Aktív témák