Aktív témák
-
Bash
őstag
Csak PPeter-t tudom idézni:
''Minden kérdésedre választ kapsz a Pioneer 109-es topik kezdetébe beleolvasva.''
Topic-ot zártam, segítségképpen itt a link: Bővebben: link. -
Papdaddy
csendes tag
lehet, hogy elcseszték a szériát ?
mindenesetre ha hétfőig nem javul a helyzet akkor viszem vissza a bótba, addig meg bűvészkedem -
Papdaddy
csendes tag
Nekem ugyanez az íróm van két napja, de mihelyt beolvastatok vele valamit kifagy a gép, meg kiírja,hogy nincs meg a fájl, mikor ugyanazt a lemezt a közvetlenül fölötte elhelyezkedő egyazon IDE kábelen (a jamperok tutira rendben) lévő LG-ben simán megy minden lemez.
-
$
tag
A probléma továbbra is fönnáll
-
$
tag
jobbra
-
$
tag
Bővebben: link
Ez az? Mert itt nem látok semmit. Amúgy meg körülnéztem a GYK-ban, de nem találtam ilyen topikot
[Szerkesztve] -
PPeter
addikt
Minden kérdésedre választ kapsz a Pioneer 109-es topik kezdetébe beleolvasva.
-
$
tag
fel
-
$
tag
Sziasztok:
A problémám a következő:
Van egy Pioneer DVD 109 típusú íróm, és a lemezeket pár százalék után elrontja! (Pörgeti tovább, de a zöld Led nem ég rajta, és leáll az írással. Próbáltam 8×os Ridisc, Arita és Verbatim lemezekkel, de egyik se lett jó. Korábban mindent jól írt. Mitévő legyek? Vigyem vissza garba? Ezt próbálom elkerülni, mert utazhatok egy csomót. Firmware frissítést nem követtem el, mert ugye úgy elvész a garancia
Ja és ha valamit segít, akkor a gépem:
ABIT NF7
Thorton 166×13
512 RAM
9800se->XT
vindóz xp SP1
Nero 6
Aktív témák
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest