Új hozzászólás Aktív témák

  • Ricco_hun

    senior tag

    Paja: "Qrvanagy klikkesedés folyik! Aztán abból is csak a viszálykodás, versengés lesz ami nagyon nem jó."

    Látjátok, én már megmondtam pár 100 (esetleg 1000) hozzászólással ezelőtt, hogy ennyit értek el a klánrendszer bevezetésével a játékban.

    Kedves Bome. Nem kell mindent vér komolyan venni. Nem kell minden apróságra felkapni a vizet és rögtön írogatni, hogy ilyen-olyan szar a fórum én húzok is innen címmel. Kicsit le kéne higgadni, a kritikákat is el kell fogadni. De például Mariann hsz-ében a smiley-k jelentősége felett átsiklottál. Ha meg számodra tényleg irritáló hsz születik, hát istenem, át lehet ugrani fölötte. Bumbalaci meg rögtön a torkunknak esett, hogy hogy merik itt leírni az emberek a véleményüket, mert megbántották vele a csapattársát. Egy kis humorérzéket kéne magatokra erőltetni vagy ha nem megy, akkor legalább nem kéne beírni 100-adszor is, hogy "ez a fórum televan nagyképű emberekkel, itt csak bántanak mindenkit, különben is a legjobb fórum az xy, én húzok is innen".

    A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

Új hozzászólás Aktív témák