Új hozzászólás Aktív témák
-
vittorio7
őstag
-
rvbobbi0
csendes tag
Szíp ez. Milliomos barátnéknak, sejkeknek, törzsfőnököknek pont jó. Errefelé nem szeretjük a csicsát? Meg van benne anyag is dögivel. Ez nem nyöszörög használat közben...
-
Ed3r_X_
nagyúr
Szép lehetett volna, de a teteje elrontja... az az óra minek kellett oda?
-
stvnppp
senior tag
1. Lehet, hogy presztízstárgy, de attól még ronda.
2. Annyi köze van ehhez, hogy ráírták, hogy AstonMartin. -
-
Kivancsi lennek , milyen sulya lehet...
-
feliks
senior tag
Ha én gyártanám az Aston Martinokat, bizony sértésnek venném, hogy az én [amúgy gyönyörű] sportkocsim ilyen borzalmas dolgot "ihletett"..
-
ElektromosV8
csendes tag
Nem épp a legolcsóbb készülék a piacon
One-77 Mobile Device – Gold Version – Limited to 77: (MSRP $9,800.00 USD)
One-77 Mobile Device – Rhodium Version – Limited to 77: (MSRP $10,800.00 USD )
-
ElektromosV8
csendes tag
Ezzel kesztyűs kézzel kell bánni
Mobiado's The One-77 -
janos1988
addikt
A sznob faktort növelte volna egy beépített antik rádió.
-
törölt tag
A szerinted speciel az óraipart pont nem fedi le- van nagyon tuti magyar luxusóra-készítö manufaktúra is, pl.
Telefonból szükebb a réteg. Viszont az, hogy valakinek van pénze és arra költi amire akarja miért kéne kötelezöen jelentse, hogy érdekelnie kell az óráknak, mobiloknak az illetöt? Ha ö buvárkodik, síel, hajókba szerelmes, repülésbe, stb., akkor nem fogja tudni a mobilok, órák világának történéseit, szereplöit. Amikor meg magyarázni kell, hogy fú, ez azért jó, mert, akkor már rég rossz. Ha a Vertuból valaki odáig jut, hogy fú de ronda, de drága, az pont nem értette meg a lényegét annak sem. Hiába ismeri, magyarázni neki értelmetlen. -
meroly
veterán
Ezzel csak az a baj, hogy nagyon szűk a hozzáértők rétege. Ha pl nem telekom témájú a megbeszélés akkor nem ismerik fel, vagy nem tudnak róla. Én annak idején a 8800t pakoltam ki az asztalra amikor a másik cég tárgyaló fele egy 3500t. Rajtam kívül azonban ez senkinek nem tűnt fel. Legalábbis abban a körben ahol én mozgok. Ettől még a dúsgazdagok simán érthetnek hozzá.
-
Dr. Mózes
aktív tag
Szerintem, ha nem lenne rajta az az óra, akkor egy nagyon pofás készülék lehetne. Főleg az amelyik ródiumból készült.
-
sid87
senior tag
Szerintem ez most igenis Szép.
-
Kasya
nagyúr
Nem semmi...
Érdekelne, milyen az a Swiss automatic movement pontosan. Ennyi penzert mar tehetnenek bele Grand Seikot is minimum. -
A kocsi jobban kéne, mint ez.
-
válasz
#06658560 #30 üzenetére
Szerintem elég kevés igazán luxus telefon és óragyártó van, erről pedig még itt magyarisztánban is hallani, akkor szerinted egy kőgazdag, akinek "figyelnie" kell a megjelenésére, nem értesül ugyanerről? A másik meg, hogy egy tárgyalás/megbeszélés közben van kis pihi, kaja, közös szivar, ingyombingyom. Ott esélyes, hogy szóbakerül kinek milyen csecsebecséje van.
De mind1, nem vagyunk egy véleményenRetekegér: Aki ilyet telefont megengedhet, az olyan üzleteket köt, ahol nyugodtan kiteheti szerintem. Ha valaki azért áll el egy üzlettől, mert a másik fél ferrarival jár, az szerintem!!! nem üzletkötésre való
-
-
törölt tag
Az óra, öltöny, luxustelefon mind csak akkor képes bármitis mutatni a másiknak, ha az ért hozzá. Mert pl. egy szilíciumrugós Patek Phillipet ránézésre a kutya nem sorolna a tényleges hierachikus helyére, csak a nagyon kevés hozzáértö. Telefonban ugyan ez. Ha ki is teszed az asztalra, elöveszed, elég kevesen fogják levágni micsoda, még kevesebben fogják tudni elhelyezni tudásban, szolgáltatásban, s ezáltal a te értékítéletedet megismerni.
-
O N E
tag
Attól még, hogy One-77, dizájnban semmi köze nincs az autóhoz
-
Mathiassa
tag
-
Ati1979
veterán
Szerintem nem néz ki rosszul.
Ez inkább egy ékszer mint telefon.
Alap dolgokra elég.Mondjuk számomra nagyon hivalkodó. Ha ingyen adnák akkor sem használnám...
-
zdanee
őstag
Tudom, hogy másik világ, de egy aranytömbhöz hozzászikszalagozott iphoneval jobban járnának
-
válasz
Mathiassa #23 üzenetére
Egy üzleti megbeszélésen ha ilyet teszel ki az asztalra vagy ilyenre jön meg egy értesítésed, és a másik fél látja, van mit a tejbe aprítanod, haladsz a korral, és időben lépsz (meg tudsz venni egy limitált drága terméket) akkor sikeresnek fog titulálni és máris félig megkötetett az üzlet. Erről szól, nem másról. A "barátok közti" vagánykodás sokkal felszínesebb...
-
Mathiassa
tag
Én simán el tudom képzelni, hogy léteznek olyan burzsujok, akik ezeket gyűjtik. Szerintem egymásnak vagánykodnak, hogy kinek milyenből mennyi van.
Random párbeszéd:
-Képzeld sikerült szereznem 8 db Mobaido One-77-t a 148-ből!
-Az nem semmi, nekem csak három van. -
xmaas
őstag
Mestermunka felsofokon rengeteg penzert, nem pontosan az en izlesvilagom es biztos nem vennek magamnak de azert azt nem mondanam hogy hu de ronda nem ertem miert sipankoznak sokan csak egy sima retros kinezet ennyire szornyu lenne?
Meg ha nem is annyira szep azert egy kis elismerest megerdemelne a megmunkalasert/minosegert de manapsag csak a csamcsung meg ishit et szoktak isteniteni ha nincs retinabomlaszto felbontas meg "nyoc "colos kijelzo mar egybol szar es hanyingert illetve agyverzest okoz a sok fanboy-ban az a jo a sok muanyag csamcsung szappan ezredik klonja nem ingerli oket ennyire meg a tobbi vacak muanyag szar -
Pixa
aktív tag
Szent ég!
Ez ugrott be amikor megláttam ezt a ketyerét:
-
(An)Dante
őstag
Maga a telefon talán nem, de a 24 karátos (értsd: nagy tisztaságú) arany vagy a kb. azzal azonos értékű ródium (ritka, átmenetifém) és a hatalmas mennyiségű zafír együtt azért nem kis értéket képvisel. Mondjuk a két variáció közül a ródium éri meg jobban az árát, mert az sokkal ellenállóbb anyag.
-
prolad
addikt
Nem egy szépség,de az óra a kijelző felett tetszik.
-
satz18
őstag
Ez nekem tetszik, kár hogy nem ér annyit se mint egy huawei y200-as. Kíváncsi vagyok drágábban adják-e a gyengébb speciációk ellenére is?
-
Valentino K.
senior tag
Újraértelmezték az óra widget-et
-
törölt tag
Szerintem elsősorban ez egy "ékszer", másodsorban telefon. Ha vennél ugyanennyiért egy órát az sem tudna többet agy mezei casio-nál. Itt a minőségen és ez egyediségen van a hangsúly. Amúgy szerintem se egy szép darab.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
sing1ep1ayer #9 üzenetére
Ha stilusos telefon akkor en olyat hoznek fel, mint N9, iPhone 4...
-
Gergosz2
veterán
szokásos hányadék design
-
Retekegér
MODERÁTOR
Ezt ihlette az Aston Martin?
-
kengyel
nagyúr
Nem kellene, de elismerésem amilyen munka fekszik ebben a masinában .
-
sing1ep1ayer
őstag
Nem annyira ronda ez - élőben biztosan süt róla a luxus. Egyébként meg például az S4 mivel stílusosabb ennél? Semmivel... sőt!
És mégis eladtak már belőle tízmilliót, pedig létezik hasonlóan erős, csak éppen szebb készülék.
-
gzbotii
nagyúr
Es erre van igeny?
-
falijja
őstag
szvsz komoly.....
-
Simán rámondtam volna egy távol keleti gyártót, erre Kanada
De lehet, hogy pont a piaca lesz keleti, ott vesznek meg az ilyen formákért. Vicces, hogy egy európai, egy Magyar mennyire maradi, ami nem tetszik neki, vagy szerinte felesleges luxus, az már ronda vagy szar
-
Tuz
tag
Atya világ ez de ocsmány!
-
Muton
addikt
én azt értem, hogy azért luxus, mert egyedi, meg drága, de miért kötelező csúnyának is lennie? a porsche design cuccok is drágák, nyilván nem ennyire exkluzívak, de azok legalább jól néznek ki. tanulhatnának pl tőlük
ha meg nincs benne legalább két tourbillon, akkor meg monnyanak le
-
BenHans
addikt
Ha ezt valaki megveszi az tipikusan az az eset hogy semmi stílus, semmi szépérzék, csak a magas fokú hozzá nem értés, és mutassuk meg mennyire tele vagyunk... (...mint az én tököm az ilyen emberekkel.)
-
NoMagix
addikt
Atya gatya ezt most miért kellett!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest