Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz cof #105077 üzenetére

    és #105076 hcl :
    Mobilról én sem szeretek írni, tiszta szenvedés, ráadásul gyakran a mondat befejeztével "átjavítja" arra amit szerinte írni akartam. így születtek fura postok már.
    Van itt egy arc a fórumon aki büszke rá, hogy 100%-ban mobilról van. Ékezetei nincsennek (ezt büszkén hirdeti az aláírásában), és kb két hetente egyszer postol 2 sort, pedig mindennap fent van. Drága mobilra futja, de 50K nincs egy fórumozásra, sőt FHD játékra (2-3 éves címek) alkalmas gépre már nem, helyette lenézően nyilatkozik a C2D-s konfigjáról 2023-ban). Nem filmezik, nem játszik, mert "csakamobil".
    De tudom milyen ez, tavaly hónapokig Ausztriából csak mobillal tudtam fent lenni, semmihez nem volt kedvem hozzászólni, hiába olvastam pár topicot, voltak gondolataim, inkább megtartottam magamnak, mert túl körülményes lett volna leírni.
    Az itt a baj, az emberek mobilra (meg laptopra) nevelésében, hogy a kényelmetlen gépelés miatt nincs kedve hozzászólni az embernek a topichoz, így pedig meg nem született hozzászólás lesz ez, ami csökkenti a fórum forgalmát. (meg nem született hozzászólásra ugye sem válasszal, sem semmivel nem lehet reagálni)

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák