Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
parkolópálya, most a modellezésből besokalltam a munkahelyen, így a 3D egy másik ágazatát kezdtem tanulgatni: részecskék
-
Ice!?
őstag
na, hogy áll a mutatvány?

-
Lenry
félisten
válasz
Thunderzolee
üzenetére
a szomszédok szerint meghalt, a troli és a tanya állapota is ezt mutatja, de volt, aki azt mondta, hogy nemrég látta, úgyhogy őt is próbáljuk felkutatni.
jó lenne felújítani, mégiscsak ez volt GVM-ek protója, minden ma, Budapesten közlekedő Ikarus trolinak ez az őse.
-
-
Lenry
félisten
ezt én sem tudom, hogyhogy nem tudott róla senki, hogy mi lett vele.
a 80-as években itt szolgált Szegeden, majd a 90-es évek elején villám csapott bele, tönkrement, állt pár évet a trolitelepen, majd az SZKT járműállományából 1995. december 31-vel törölték. a hivatalos dokumentumok szerint "a kocsiszekrényét elbontották".
ennyit tudtunk 3 héttel ezelőttig, amikor pár túrázó biciklisnek föl nem tűnt a nagy piros a még nagyobb zöld közepében, és fotóikat meg nem mutatták a szegedi közlekedésbarátoknak.
mivel a pontos helyet is bejelölték, hogy hol találták, ezért szombaton elmentem fotózni, és ha tudok, érdeklődni.
sikerült is beszélnem két környékbelivel, akik elmondása szerint a tanya, ami mellett áll, egy nyugdíjas trolisofőré volt, aki odavitette a selejtezése után, és lakóbuszt akart belőle csinálni. 4-5 éve azonban a tanya üres, a korábban teljesen jó állapotban lévő trolit pedig szétlopkodták a fémtolvajok.
most úgy állunk, hogy megpróbáljuk megvenni, és aztán apránként újjáépíteni. -
Jamby18
senior tag
-
rolkaDb
aktív tag
Ha olyan lesz mint az eddigi munkáid, már alig várom!

-
k.
őstag
Szegény busz, hogy elbontották

Bár ez a sorsuk.Ha valaki nem tudná:
[link] -
Ice!?
őstag
tudom h nem gamepod -on vagyok, de akkor is: várós!

-
dy_nmq
aktív tag
na vegre vazz

Új hozzászólás Aktív témák
- Üzletből, garanciával, Lenovo IdeaPad Slim 5 14IRL8 i7-13620H 16 szál /16GB RAM /1TB SSD /OLED
- DELL 5050 MT CORE i7 6700 GAMER PC 16Gb DDR4 512Gb SSD DVD GTX 1060 6GB DDR5 WIN11 1Év GARANCIA!
- DELL 5050 MT CORE i5 7600 GAMER PC 16Gb DDR4 512Gb SSD DVD GTX 1060 6GB DDR5 WIN11 1Év GARANCIA!
- Komplett RGB Gamer PC / RTX 3080 / i5-12490F / 32GB DDR5 / 250GB & 1TB SSD / IRÁNYÁRAS
- Magyar kiosztású Apple Magic Keyboard 2, Touch ID, teljes méretű
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest