Új hozzászólás Aktív témák

  • DaDa

    senior tag

    válasz #16514048 #15901 üzenetére

    Nem megbántásként de nem érzem úgy, hogy igazad lenne. Ahogy már páran leírták ezek a hibák a többi mai telefonhoz képest semmisek. Ezt állítom úgy, hogy -belső infóm van róla- a Vodához az LG-t viszik vissza legkevésbé (%-osan is) . Az egyik legtöbbet visszavitt telefon az istenített alma..hmmm akkor ezután senki ne vegyen almát?

    a megjelent adatok azért nem adnak semmire magyarázatot mert

    - csak az írja le akinek baja van
    - nem tudom pontosan mennyit de több 10 millió eladott telefonról beszélünk
    - amerikai fórumra 1% hitelt nem adnék (de ott is csak az írja akinek baja van)
    - nem tudjuk a meghibásodottak közül hány volt mókolva, leejtve...stb
    - ha visszaolvasol a fórumban ez az egész bootlop kb 1 hete jelent meg, addig szinte nulla volt a meghibásodás

    ha fél valaki ettől az vegyen másik gyártótól mert gondolom sok olyan gyártó van amelyiknek nincs olyan készüléke ami meghibásodna.

    végezetül: nem hiszem, hogy kis hazánkban lenne még egy olyan korrekt szerviz mint az LG, tehát ha be is döglik nem azon idegel az ember, hogy hogyan fogják elhajtani majd a szervizből, hanem nyugodt lehet, hogy gyorsan és minőségin megjavítják neki.

    Egyszerűen nem érdemes ezen rágódni, akinek előjön nyugodtan írj le, hogy tudjuk mi is volt a baj de nem kell ezt a témát tovább feszegetni szerintem.

    "A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell

Új hozzászólás Aktív témák