Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Te! Az az akksi hány voltos/amperes? Lehetséges, hogy 1 db ceruzaakkuról megy a kütyü?

-
lewton
csendes tag
A lejátszó valóban képes mindarra amit a használati utasításban olvashatunk:
Ez azert megnyugtato

-
DarkByte
addikt
Én is így gondolom.
Szerintem egészen jó lett a cikk, és ezt a reklámszagot én max a többes szám első személyből tudnám levenni, ami nekem is szokásom néha hogy királyi többesben írok dolgokat.
(jó tudom ez most nem azért került így ide, de akár..) Engem nem zavart.És mielőtt a linkelt hozzászólásból elkezdene itt mindenki következtetéseket levonni hogy biztosan közöm van az illetőhöz, el kell keresítenem mindenkit, hogy mégcsak arra sem emlékeztem hogy én ilyen hozzászólást írtam régebben.
Kár hogy nem lehet visszanézni az összes hozzászólásomat a fórumon időrendi sorrendben.. néha szívesen nosztalgiáznák. 
-
elit_hun
őstag
nahát, kiemelt lett, gratz

-
Racecam
nagyúr
Az írás előre volt dátumozva és pihent, de most újra elérhető.
Jó szórakozást. -
rumos14
nagyúr
én 2,5 éve vettem egy pmp-t, iStation i2-t, akkor újonnan 120k volt egy ilyen csoda. tényleg mindent tudott, divx/xvid orrbaszájba, feliratok, vob kezelés. ennek fixen beépített 20 gigás, 1,8"-os vinyója van. aztán tavaly nyáron eladtam, mert olyan sokat azért nem használtam, vettem egy pda-t, ami mellett a 3,5"-en 320*240-es felbontás már sovány volt...
szóval ezeknek a pmp-knek csak a nagy tárhely és a tv kimenet miatt van értelme, szerintem. -
elit_hun
őstag
kicsit reklámszagú, de úgysem volt PMP teszt jó sok ideje itt a logouton

-
Ra3
őstag
ez már megint valami reklám? 60k elég húzós ezért is...
-
Darth_Revan
veterán
Érdekes egy készülék, tetszik, hogy a notebookokban is alkalmazott HDD megoldást használja

Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- Windows 10
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerintem egészen jó lett a cikk, és ezt a reklámszagot én max a többes szám első személyből tudnám levenni, ami nekem is szokásom néha hogy királyi többesben írok dolgokat.
(jó tudom ez most nem azért került így ide, de akár..) Engem nem zavart.
Kár hogy nem lehet visszanézni az összes hozzászólásomat a fórumon időrendi sorrendben.. néha szívesen nosztalgiáznák.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)