Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Te! Az az akksi hány voltos/amperes? Lehetséges, hogy 1 db ceruzaakkuról megy a kütyü?
-
lewton
csendes tag
A lejátszó valóban képes mindarra amit a használati utasításban olvashatunk:
Ez azert megnyugtato
-
DarkByte
addikt
Én is így gondolom.
Szerintem egészen jó lett a cikk, és ezt a reklámszagot én max a többes szám első személyből tudnám levenni, ami nekem is szokásom néha hogy királyi többesben írok dolgokat.
(jó tudom ez most nem azért került így ide, de akár..) Engem nem zavart.
És mielőtt a linkelt hozzászólásból elkezdene itt mindenki következtetéseket levonni hogy biztosan közöm van az illetőhöz, el kell keresítenem mindenkit, hogy mégcsak arra sem emlékeztem hogy én ilyen hozzászólást írtam régebben.
Kár hogy nem lehet visszanézni az összes hozzászólásomat a fórumon időrendi sorrendben.. néha szívesen nosztalgiáznák.
-
elit_hun
őstag
nahát, kiemelt lett, gratz
-
Racecam
nagyúr
Az írás előre volt dátumozva és pihent, de most újra elérhető.
Jó szórakozást. -
rumos14
nagyúr
én 2,5 éve vettem egy pmp-t, iStation i2-t, akkor újonnan 120k volt egy ilyen csoda. tényleg mindent tudott, divx/xvid orrbaszájba, feliratok, vob kezelés. ennek fixen beépített 20 gigás, 1,8"-os vinyója van. aztán tavaly nyáron eladtam, mert olyan sokat azért nem használtam, vettem egy pda-t, ami mellett a 3,5"-en 320*240-es felbontás már sovány volt...
szóval ezeknek a pmp-knek csak a nagy tárhely és a tv kimenet miatt van értelme, szerintem. -
elit_hun
őstag
kicsit reklámszagú, de úgysem volt PMP teszt jó sok ideje itt a logouton
-
Ra3
őstag
ez már megint valami reklám? 60k elég húzós ezért is...
-
Darth_Revan
veterán
Érdekes egy készülék, tetszik, hogy a notebookokban is alkalmazott HDD megoldást használja
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Konteó topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest