Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azért a hibákat javíthatnád, ha már többen felhívták rá a figyelmed
Effekt, és egy szóköz sem ártana utána. (Ha meg mindenáron angolul akarod írni, akkor az angol főnevet szerintem nem rakhatod magyarul többes számba, de ezt majd valami nálam okosabb ember mondja meg inkább...) -
Zolaash
senior tag
Az Alien, Matrix, LOTR filmek kiemelkednek a kortársaik közül.
-
totron
addikt
Jó volna, ha nem idétlenkednél azzal az elcseszett c betűvel, mert így IQ50-nek tűnsz. Na meg magyar is vagy (elvileg). Köszönöm, hogy a jövőben odafigyelsz erre.
-
Látványban szerintem a Dzsungel könyv jó volt. Én végigszenvedtem.
Tényleg egy nagyon középszerű film, én csak a CGI-ről beszéltem, szerintem az nem semmi, sosem volt ilyen, s bár elég giccs, hollywood szereti az ilyeneket.
A Doctor Strange nekem nem hozott semmi különlegeset effektekben, maga a film meg valamivel jobb volt, mint a többi Marvel izé.
-
Nordic
Közösségépítő
"Amúgy csak szerintem volt csak a 90-es években megfelelő balanszban a CGI és a "jósági tényező"?" - ebben azt hiszem egyet értünk.
Az előbbihez...talán én inkább a Doctor Strange-nek adnám, de csak mert a Dzsungel könyvén bealudtam, annyira sz*r szerintem, míg az előbbit végig néztem.
-
Hm, idén talán a Dzsungel könyvének kéne kapnia, az azért nem volt semmi. Filmként persze ehh. De nekem gyanús, hogy udvariasságból a SW fogja megkapni.
Amúgy csak szerintem volt csak a 90-es években megfelelő balanszban a CGI és a "jósági tényező"?
-
7s26c
őstag
Azért a Halálos 7-ben néha kilógott a lóláb
-
twollah1976
őstag
válasz
Winner_hun #2 üzenetére
-
btz
addikt
válasz
Winner_hun #2 üzenetére
Angolosodunk és ez a mai világban természetes valamilyen szinten, nem csodálkoznék azon, ha pár év múlva th-t írnánk a sima t helyett, Y-t i helyett és k helyett c-ket bizonyos szavakba. A nyelvújulás folyamatos.
Hogy témánál maradjunk, a szinkronszínészet is ki fog halni, mert géppel már szintetizálható pár minta alapján a beszéde.
-
Winner_hun
félisten
Effekt
-
btz
addikt
Makettektől a színtiszta CGI-ig.
Szerintem pár év és kihal a színész szakma A CGI élethűen helyettesít mindenkit, egyszerűbb lesz bármit legenerálni a virtualitásban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Autós topik
- Battlefield 6
- Futás, futópályák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S25 / 25 Ultra 5G 256GB - 512GB / - Bontatlan - 3 év gari
- Megkímélt állapot!! Samsung Galaxy S10+ 128 GB SM-G975F/DS - fekete
- Nagyon szép állapot!! Xiaomi Redmi 10 2022 64 GB - fehér
- BONTATLAN Steelseries termékek VERHETETLEN ÁRON!
- Bomba ár! Dell Precision 5520 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest