Új hozzászólás Aktív témák

  • ricsip

    addikt

    válasz sepyi #8640 üzenetére

    Feketénfehéren ott volt a munkalapon amit aláírtál, hogy adatért nem vállalnak semmi feleősséget. Valamint a rutin része h. észnélkül factory resettel kezdenek neki minden munkának. Mert ez minden szervizes melós reménye, hogy hátha csak annyi baja vót h. factory reset! És ha attól megjavult, akkor az agymunka megspórolva, mehet a rezsiszervízóradíj kiszámlázásra, pedig csak factory rezetet nyomott rajta.
    Szóval hiába magyarázol meg esketed meg rá a munkafelvevőt, megy a hátsó szobába a kacatod, oszt Józsi ott már rutinból nyomja rá a rezetet anélkül h. a munkalapos figyelmeztetést elolvasta volna. Már ha egyáltalán rákerült az ilyesmi a munkalapra.
    Ha az ember tudja, milyen színvonalú munkamorál (és szellemi kapacitás) van az asztal túloldalán, nem érik nagy meglepetések, és a reális elvárasait is a kellő(en alacsony) szintre be tudja állítani.
    Cinikus hozzáállás a szar nagybetűs élethez, de hát ez van körülötted mindenhol. Harcolhatsz ellene, meg elvárhatsz mindenféle extra kivételeket az irányodba, ha mindenhol életunt motiválatlan hülyék szolgálnak ki téged szar színvonalon, akkor úgyis te fogsz idomulni hozzájuk. :(((

    [ Szerkesztve ]

    -

Új hozzászólás Aktív témák