Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz Probert75 #10985 üzenetére

    Sajnos nem lehet kivenni. Megorit. :(
    Van olyan launcher, ami ezt tudja?

    Amiert borzalmas:
    - Noccs. Blaaargh. Lasd fentebb.
    - Lekonyulo kijelzo. Ha lehetne olyat, hogy csak a sik reszen legyen mutatva kep, eskuszom bekapcsolnam, siman bealdoznam a kijelzo szeleit. Rengeteg weboldal meg egyeb app van, ahol a kijelzon szeltol szelig van iras. Es az eleje meg a vege lekonyul. Borzalmas, idegesito, raadasul ha tok van a telefonon, a szelso par pixelt kitakarja. Azt ne is emlitsuk, hogy barmilyen teljes kepernyos grafikon olyan szinten lesz miatta torzitva, hogy ihaj (mar ha egyaltalan latod a szeleit a tok miatt).
    - Kamera. Automatan hasznalva kb htc10 szint, es akkor mar kedves voltam. Nem lenne nagy gaz, csak a htc 10 egy 2016-os telefon.
    - Rendszeresen csutkara fagy a bongeszo. Marmint, ez nem igaz, mukodik, meg tortenes van, csak eppen a kijelzon nem tortenik semmi. Appvalasztoval masik appba atmenni es vissza megoldja. De ne vicceljuk mar. Ez napi szinten legalabb 10szer megtortenik, pedig nem logok napi 10 orat a telefonon.
    - Megmagyarazhatatlanul lassu/akadozo appok. Pl 9gag. 5p gorgetes utan ugy akadozik, mintha valami 386-osrol probalnam nezni. Kivancsisagbol megneztem, meg az osregi htc m8-on is tokeletes.
    - Hangszoro. Hat, ez valami borzalom, ahogy szol. Ritkan hasznalom, kis rovid videokra faszbukon vagy 9gag-en, de akkor is. Borzalmas, konkretan a fulem bantja. Nem hibas vagy ilyesmi, ez ilyen. (Van masik note10, kolleganak, osszehasonlitottuk, ugyanolyan, tehat nem hibas, csak szar.)
    - Hangszoro elhelyezese. Ok, ezt elore tudtam, hogy az also hangszoro idegesito lesz, de nem gondoltam volna, hogy ennyire. Zsenialisan megoldottak, hogy mindenki hallja a telefont, kiveve azt, aki tartja. Mindegy hogy kanalazod a kezedet, hogy tereld a hangot magad fele, akkor is az a tapasztalat, hogy a kornyezetedbol mar mindenki idegbajos (plane mert ugye borzaszto a hangkepe is), Te meg nem hallasz belole szart sem.
    - Random akadozasok/belassulasok. Pedig ezt direkt megkerdeztem itt a topikban elotte, meg lettem nyugtatva, hogy ez mar nem olyan, mint a regi samsungok. Hat bakker, el nem tudom kepzelni, milyenek lehettek a regi samsungok, ha ez azokhoz kepest mar nem olyan. Egy hulye kindle-t neha 15mp mire megnyit, addig bamulod -jobb esetben- a konyv boritojat, roszabb esetben meg egy feher kepernyot. Mindezt ugy, hogy dark modra van allitva a telefon. Es ezzel elerkezunk a kovetkezo ponthoz.
    - Toltes (ertsd: loading) kozben teljes kepernyos "feherseg". Dark modba rakott telefonnal. Erted, ha lassu fos az arany arban levo telefon, legalabb teljes kepernyos fekete szint mutasson mar amig szenved. Legalabb dark modban.
    - Osszevissza ugralo akkuido. Komolyan, vagy legyen konzekvensen jo, vagy legyen konzekvensen szar, mindkettovel tudok elni, kb mindig van a kozelemben tolto. Viszont az, hogy azokon a nehez napokon (mivel a felhasznalas modja ebben a hulye karanteban gyakorlatilag konzisztensen ugyanaz, mas otletem nincs, csak az, hogy eppen menstrual. Plane hogy kb 3 hetente egyszer tortenik a dolog) 2 ora alatt a semmitol esik 30%-ot az akku, maskor meg reggel lehuzom a toltorol es este meg van benne 30%, borzalmas. Azert borzalmas, mert nem lehet vele szamolni, nem lehet benne bizni. Nem tudom fixen azt mondani, hogy hat igen, ez ilyen, eddig birja, viszek magammal mobilakkut vagy valami, hanem azt lehet mondnai, hogy ha epp bevagja a tinedzseres durcikat, akkor rabaszok, amugy altalaban jo.

    Meg mittudomen, van meg ezer meg egy kis dolog, ami most igy hirtelen nem jut eszembe, csak amikor szembejon basz fel, de akkor nagyon.

    Ami zsenialis (hogy ne csak rosszat mondjak rola):
    - Toll, meg a hozza adott funkciok. Igy karantenban sokkal kevesebbet hasznalom, mint amugy hasznalnam, de akkor is zsenialis.
    - Kijelzobe epitett ujjlenyomatolvaso. Nagyon tetszik, es nekem extra kijelzovedouvegen keresztul is tokeletesen es gyorsan mukodik, 20-bol ha egyszer hibazik.
    - Sok kulon, kicsi-nagy latoszogu kamera. Mar csak az kene, hogy a kepe ertekelheto legyen.
    - Dizajn. Tenyleg gyonyoru telefon, csak nekem ez nem szamit sajnos, mert minden telefon kap kijelzovedo uveget meg egy spigen rugged tokot, amik hamarabb szoktak meglenni, mint a telefon. Havonta megtakaritom a tok alatt is, tehat havi 5 percig latom, hogy szep. Ez is valami...

    [ Szerkesztve ]

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák