Új hozzászólás Aktív témák

  • FeRRaR1

    őstag

    Amennyiben valaki még gondolkozik valamilyen védelemben ->

    3 kijelzővédő amit próbáltam:

    Spigen NeoFlex

    Ez volt közülük a legrosszabb. Hibátlanul felment, jól passzol, nagyon jól véd, de a felülete túl puha, túl tapadós. Kézmosás után a letörölt kijelzőn simán elugrált akár az ujjad is, illetve a pen használatot is nehezítette.

    Alinsea Ultra Slim TPU Screen Protector

    Igazából ez az aminek a Spigen-t gondoltam. Ez is tökéletesen felment, viszont a felülete már félúton van az üveg és a Spiegen között. Sokkal jobban siklik, egyszerűbb tisztítani, nem ugrál el a toll... Nagyon elégedett vagyok vele.

    TOZO Screen Protector Glass 3D Full Frame Premium Tempered 9H

    Ez az igaz. Üveg, remekül véd és jobban működik vele az arc / írisz felismerés mint fóliával. Ott a kivágások miatt egy idő után naponta kellett takarítanom mikroszálassal, mert megült benne az ujjlenyomat zsiradék, apró szösz, por a széleken. Ehhez nincs ragasztó vagy folyadék, mégis tökéletesen sikerült felraknom. Igaz nagyon aprólékosan készítettem elő mindet, de ez magasan a legjobb. Spigen Neo Hybrid tokkal a tetején és az alján hibátlanul illeszkedik, talán 0,1mm hézag van. A széleken kb 0,5mm a tokig, de a tok pereme miatt ez csak egy szögből látható, és védett. Az érintés érzékenységet sem állítottam feljebb az elején, úgy is tökéletesen működött. Mivel a széleknél ha nagyon enyhén érintettem szinte nyomás nélkül akkor nem mindig érzékelte elsőre, ezért bekapcsoltam és utána tökéletes lett mindenhol. Egyenlőre ez marad. Remekül tisztítható, tökéletesen siklik a toll és az ujjam is. Az olcsó fóliákkal sokat romlik az élesség. A Spigennel alig észrevehetően de romlott, az Alinsea közel üveg szint, itt észre sem vehető.

    Tokok ->

    Spigen Neo Hybrid

    Ezt vettem először, igazából remekül véd, kicsit túl sok is nekem, mivel egyszer sem volt ejtve, ezért rendeltem egy vékonyabbat a mindennapokra.

    TOZO Ultra Thin Hard Cover

    Holnap érkezik, jóval vékonyabb. Ennek minden előnyével és hátrányával. Viszont megmarad a Spigen is, amennyiben olyan helyre megyek gyorsan át lehet pattintani.

    Spigen Liquid Air Armor

    Ezt csak betettem figyelőbe, a kettő között helyezkedik el védelemben és vastagságban. Amennyiben a TOZO-t nem tartom elégségesnek védelem szempontjából berendelek egy ilyet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák