Új hozzászólás Aktív témák
-
lindermen
senior tag
Mikrofon elnémítása hangutasítással? Azt nem hallják a vonal másik végén, ha bemondom h pl néma. Tudom általában be lehet ezekre állítani bármit, de akkor is érdekesen jön ki, h bemondasz egy oda nem illő szót, aztán elnémul a vonal másik végén a hangzoró
Hülyeség. -
korpicschess
veterán
válasz
Bathory Peti #3 üzenetére
Hát nem tudom, hogy nektek mi a véleményetek, de szerintem rengeteg pénz egy ilyenért...
-
Bathory Peti
aktív tag
Jó kis kütyü ennyiért.
-
talpalavalo
aktív tag
ez eléggé értelmetlen tekintve hogy nem egy telefon képes hangfelismerésre ebben semmi ujdonság nincs, nem mondom hogy jol működik, sőt leginkább elég kezdetleges dolgok ezek, mert vagy szigorúra állítod, hogy mindenből a "jót" hallja ki, vagy túl lazára akkor meg mindenből ki is fogja hallani a jót, azaz amit ő akar, és az történik, de nem nagyon láttam még olyan embert aki egyszeri poénon kívül hanghívással szokott telefonálni, persze az autosóknak jol jöhetne de kb annyi, ott meg azért van annyi háttérzaj hogy az előbb említett probléma felmerülhesen..
-
plus44
veterán
Nem olcsó, de RIM és nagyon szép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elden Ring
- LED világítás a lakásban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Galaxy Tab A11 néven érkezik a Galaxy Tab A9 utódja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Borderlands 4 - Íme a végleges gépigény
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest