Új hozzászólás Aktív témák

  • Smiro

    senior tag

    válasz zsero #5389 üzenetére

    Nekem Philips van több éve. 200 fokot tud. Ennél melegebb semmilyen húshoz nem kellett még. Igaz, gyík húst még nem próbáltam. Szerintem 200+ felesleges.

    Tisztítás: hiába figyeltem oda, ez is épp ügy lekoszolódik, mint mindegyik, 10-ed áru cucc. És szerintem nem is lehet vele mit csinálni. Ha csak valaki a sütés után nem azonnal vágja gerincre és takarítja. Mi minden nap használjuk szinte. Reggeli péksüteménnyel nyitunk, és vagy a déli ebéd, vagy a vacsora, de valami általában mindig készül. Így nyilván nem lehet állandóan alaposan kitakarítani. Az alsó részt mosogatógépben mosom, mert hiába is mosogattam először óvatosan, csak beleégett a zsír. A mosogatógépem sem egyszerű, 3 properreles, LED-es belül és szárítós, tehát igencsak felső kategóriás, és nem tud mit kezdeni a bödönnel. Minden más makulátlan tiszta. Pedig ugye teflonos bevonatú a bödön... kb. fél évig. Karc nincs rajta, csak épp ragad, nem lehet tisztára sikálni. A hőelosztó/forgató lap is épp úgy ragad, a rácsról meg nem is beszélve, bár azt még lehet tisztán tartani. De a legdurvább a nyélen lévő keret belső része.

    Teflon? A román teflon az igazi - mármint az ősi vicc szerint (is). Tudjátok, hogy csinálják a románok a teflont? Letegezik a muflont... (ajaj, ez gáz vót)

Új hozzászólás Aktív témák