Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vismajor01

    addikt

    válasz Vismajor01 #2280 üzenetére

    Nno meg is volt.

    Ahhoz kepest h 1 oraja meg LIDLben álltam sorba h megvegyem az oldalast :D Nem rossz!

    Ahogy csinaltam,

    Felvagtam az oldalast szep darabokra
    Beletettem oket egy talba, kanal olaj es egy tasak sertesfuszer keverkenek kb 1/3ada.
    Jol meggyurmaztam oket, félretettem oket pihenni
    Megpucoltam egy nagy hagymat ezzel agyazunk majd meg az oldalasoknak
    Illetve megpucoltam egy fej fokhagymat is, a gerezdeket szepen beledugtam a husaba, elnyelte mint kangamama zsebibabat

    Kis olajat elkentem ecsettel a felső reszen, erre mentek a hagyma szeletek, erre pici olaj megint, erre mentek a husok, arra pici olaj majd maradek hagyma a tetejere.

    140 fokon pirultak 20 percet, majd 180 fokon 15 percet.

    Eredmény;

    Meg csak megkosoltam, de
    140 fokon 30 percet kellett volna nem 20at
    A hagymakat vaskosabbra kell szelni mert a 180as kor utan nyomukat se talaltam :D

    Viszont a 180 jo otlet volt, a zsirja nagyon finom ropogosra sult, perfekt. A hus meg pont azzal a 10 perccel ragosabb kicsit mint tökéletes, de sebaj.

    Mivel teszt volt ez az oldalas a fele se volt amennyit vettem, a tobbi most keszul az elso tanulságait szamba veve

Új hozzászólás Aktív témák