-
Fototrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
Vismajor01
#2345
üzenetére

na alakul ez mint púpos gyerek a prés alatt. Most már csak haza kell csempészni egy kis oldalast. Asszonykam hallani sem akar róla, zsíros hizlal stb. 
-
Beni2360
félisten
válasz
Vismajor01
#2337
üzenetére
-
Antonious
kezdő
válasz
Vismajor01
#2337
üzenetére
Ja nem airfryer, természetesen, hanem sütő.
Ezért is írtam hogy offos.De véleményem szerint az oldalas nem lesz jó airfryerban. Ben
-
Antonious
kezdő
válasz
Vismajor01
#2334
üzenetére
Sajnos az oldalas nem fog 40 perc alatt kész lenni.
Legjobban 130 fokon 4 óra sütés és utána 15 perc 210 fokon.
Azt már le sem írom, hogy jó sok sertés zsírban kell sütni+ fokhagyma.De ez már itt elég offos. Gondolom.
-
Vérboci
addikt
válasz
Vismajor01
#2334
üzenetére
ha fóliában sütöd, minek alá víz?
minél tovább, alacsony hőmérsékleten süsd, aztán pirítsd. -
Beni2360
félisten
válasz
Vismajor01
#2289
üzenetére
Hát igen ez elkerulte a figyelmem. De akkor egy 12-24 órás fűszeres, olíva olajos pácolt próbáljál minden amit írtál mehet de egy lezárt edényben hűtőben pacolni és alacsony fokozaton hosszabb idő úgymond párolás és aztán 5 perc magas hőfok piritas. Én így csinálnám.
-
Beni2360
félisten
válasz
Vismajor01
#2287
üzenetére
Ha vissza olvaslnal a napokban irtam, (2271 és 72) sütő zacskó és zaftos, puha, omlós lesz a hús. Egy egyben 60 dekás comb puha, lett és megpirult a zacsiban. És a nem szutykolja össze a gépet.
-
MittuDomain_
őstag
válasz
Vismajor01
#2281
üzenetére
Kangamama zsebibabát.

Made my day, nagyon köszönöm.Egyébként nagyon jól néz ki - megéheztem, pedig most fejeztem be a vacsorát - , nekem is el kellene kezdeni ilyeneket is sütni.
-
Vismajor01
addikt
válasz
Vismajor01
#2280
üzenetére
Nno meg is volt.
Ahhoz kepest h 1 oraja meg LIDLben álltam sorba h megvegyem az oldalast :D Nem rossz!
Ahogy csinaltam,
Felvagtam az oldalast szep darabokra
Beletettem oket egy talba, kanal olaj es egy tasak sertesfuszer keverkenek kb 1/3ada.
Jol meggyurmaztam oket, félretettem oket pihenni
Megpucoltam egy nagy hagymat ezzel agyazunk majd meg az oldalasoknak
Illetve megpucoltam egy fej fokhagymat is, a gerezdeket szepen beledugtam a husaba, elnyelte mint kangamama zsebibabatKis olajat elkentem ecsettel a felső reszen, erre mentek a hagyma szeletek, erre pici olaj megint, erre mentek a husok, arra pici olaj majd maradek hagyma a tetejere.
140 fokon pirultak 20 percet, majd 180 fokon 15 percet.
Eredmény;
Meg csak megkosoltam, de
140 fokon 30 percet kellett volna nem 20at
A hagymakat vaskosabbra kell szelni mert a 180as kor utan nyomukat se talaltam :DViszont a 180 jo otlet volt, a zsirja nagyon finom ropogosra sult, perfekt. A hus meg pont azzal a 10 perccel ragosabb kicsit mint tökéletes, de sebaj.
Mivel teszt volt ez az oldalas a fele se volt amennyit vettem, a tobbi most keszul az elso tanulságait szamba veve
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Google Pixel topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Call of Duty: Black Ops 7
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S24+ 256GB,Újszerű,Kabellel, 12 hónap garanciával
- CPU: 2 x Intel Xeon(R) E5-2650L v2 1.70GHz, 40 vCPUsvv, 256 GB DDR3 RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő




