Új hozzászólás Aktív témák

  • siddis

    őstag

    ResRemix v7.0.0 Pie ROM

    Minden napos használatra még nem annyira javasolnám, kissé sokat eszik a legutolsó Wolf-kernel benne, na meg egyszer-kétszer elszállt a settings-processz a beállítások közben.
    A RR-beállításoknál például beállítod, hogy a Vezérlőpult javaslatok ne jelenjenek meg, annak ellenére ott maradnak (mobilnet bakapcsolás-figyelmeztetés). Nem minden menüpont / üzenet magyar nyelvű még.
    Simán elboldogul a LOS alól áthozott encrypted datá-val is. Magisk 18 települ Recovery-ből, reboot után telepítve a Magick Manager is ok.

    Kernel Adiutor-ral mindent beállíthatsz benne, mélyalvás, DT2W, gyorstöltés, hang, stb.. Alapból ébreszti duplakopp-ra a képernyőt, ujjlenyomat olvasó működött, volt benne valamilyen arcfelismerésre feloldási lehetőség is, de szerintem a PicoGAPPS-ban nincsenek benne az ehhez szükséges cuccok, úgy hogy ezt nem erőltettem különösebben..

    Külön csengőhang, jelzőhang minden SIM-nek..

    Betűtípus beállítható / választható ahogy a AEX ROM.oknál kb.

    Szerencsére nem találtam benne ezt a Digital Wellbeing/ Jólét:?? -nevű marhaságot.

    Nincs benne forced SeLINUX, asszem a vendor image '18 októberi -a LOS-é például régebbi, a Trebuchet Launcher mindenképpen a "force adaptive icon" -formát erőlteti, ha akarod ha nem, a kezdőképernyő néha furán villogott nálam, fogalmam sincs mi miatt, képernyőfrissítés.???

    Szóval szerintem hamarosan "össze fog ez állni", de egyelőre van benne pár idegesítő? apróság, ami miatt célszerű inkább várni valamennyit..

    Amúgy Luis-nál is van fenn már egy alfa/béta/teszt Pie ROM, abból is lesz nemsokára használható gondolom...

    [ Szerkesztve ]

    -- Aux armes, citoyens --

Új hozzászólás Aktív témák