-
Fototrend
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Pénteken meló után beugrottam a Beerstro nevű helyre, jó kaja, jó sörök, szimpatikus és a sörökhöz értő, barátságos felszolgáló. SZÉP kártyát elfogadnak, csak sörre is :-))
Ezután a Bohémiába mentem egy levezető cseh lágerre, de a Blaha felé sétálva megtalált a kisördög, hogy a Rizmajerbe is be kellene ugrani; ezer éve jártam ott. Mindenhol a legkisebb adagot kértem, hogy sokfélét lehessen kóstolni. Az este legjobb tétele mégis a Bohemia Granat lett. Remek, malátás, ízgazdag, könnyű és relatíve alacsony alkoholtartalmú sör.
BYM - Saison ONE , Peach Please
Fehér Nyúl - Cabroncita (Winkler videója után kíváncsi voltam rá, de nem kellett volna elsőnek inni...elég kiábrándító) és az alap IPA (malátás, gyümis)
Ugar - Miss Gentryside (trópusi, izgalmas, nem innám mindig, de jó sör)
Bohemia Regent - Český Granát (csúcs, hibátlan félbarna láger)
Rizmajer - Grapefruit IPA (érdekes és jó értelemben, de semmi új, a Peach Please volt a nap ipája), illetve az alap szortimentet kóstoltam végig (világos, kukoricás, porter, búza), a búzával történt valami, enyhe lábszag és savnya, de a világos - és meglepetésemre a kukoricás is - jó volt.Mindent tudok a rákászszakmáról...