Új hozzászólás Aktív témák

  • ripla

    őstag

    Tegnap sikerült hozzákötnöm az EA launcherét is a Decken a Steamhez, szintén Heroic nélkül. Megvettem a Dragon Age Inquisition-t, fel is ment, szépen is futott, jól is nézett ki, viszont olyan érdekes anomália lépett fel, hogyha átraktam gamepadra a beállításokat, akkor a Deck egyik gombjára sem reagált, sem a karokra, semmire. Hubon keresztül rádugtam egy sima Acme kontrollert, azt sem látta, ahogy a PS5 kontrollerét sem, de még a billentyűzetemet sem. Manuálisan kellett a config fájlban átírni, hogy visszaálljon alap beállításokra.
    Ha viszont egér és billentyűzet beállításon hagyom, akkor működik vele, viszont a jobb kart egérnek nézi és semmilyen módon nem tudom hozzárendelni a kamerát. Szóval a bal karral ment előre és hátra, és ugyanezzel a karral mozgattam jobbra-balra a kamerát. De ez nagyon furcsa volt így, szóval inkább refundoltam.
    Most a Star Wars Squadronst telepítem, ez megvan régebbről, kíváncsi leszek milyen.

    Ja igen, Heroic nélkül az összes launcheren keresztül működik a cross-save, csak azért mondom, mert amíg a Heroic fenn volt, minden gépnek saját mentése volt és nem látta a többit. Így viszont tökéletesen működik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák