Új hozzászólás Aktív témák

  • #64791808

    törölt tag

    válasz Rover623 #988 üzenetére

    1., tanulság az, hogy hiába fasza minden egy kiskerben, ha az árak irreálisan magasak.

    2., vannak bunkó vevők, természetes, csak ők a vevők. Tudod a végeredmény számít. Ha én bemegyek valahova, és SENKI nincs ott, akkor nem érdekel, hogy wc-re ment, vagy eszik, vagy éppen felakasztja magát. Fel kell venni még egy embert, nem érdekel. Ha nincs ott senki, akkor viszlát. Ugyanez vonatkozik arra is, mikor nem foglalkoznak velem, pedig megtehetnék. Megértő vagyok, mikor ott áll három kereskedő és 5 ügyfél. De ha ott áll három kereskedő és egy ügyfél, és engem nem szolgálnak ki, akkor kijövök. Nem ismertek meg biztos... tudod... én vagyok a vevőőőőő.

    3., Az árlista kérdés érdekes. Ha gépet akarok összerakni, akkor jó, ha van árlista. De egyébként sztem nem fontos, telefonon lehet árat kérni. A baj szerintem akkor van, ha egy termékre nem tudnak árat. Jártam már így, hogy a raktárlistán látom, hogy vagy xy hdd. Mondom mennyi? Azt nem tudjuk. Mondom úgy mégis, na... Hát még fogalmuk nincsen, mer izé. MOndom nincs még beárazva? De igen, mert megcsináltuk, de most pontosan nem tudom megmondan... oké mondom mondjon egy érvet, hogy önöknél vegyem meg...

    4., A cég vállalt valamit, és meghirdette. Amikor ezzel valaki élni akar, akkor meg leugatják? Értem én, hogy a kereskedő tud valamit... de én azt mondom neked, hogy bekaphatod. Te meg nézel, hogy miért? De én még anyázok is. Te meg egyre furcsábban nézel, hogy miért, majd elzavarlak. Mert én tudtam valamit!

    Kolléga, szart nem ér, hogy a kereskedő tud valamit, ha azt nem mondja el a vevőnek. Ha ő tudja, hogy a nagykerben csak 1-2 darab van, akkor meg kell mondani, hogy a vevő is értse. Tipikus példája a bunkóságnak.

    5., Nálunk ennyi és kész. Rendben van. Viszlát. Ezt is lehet értelmesen közölni.

    6., Igazad van, bunkón köszön, akkor érzékeltetem vele. De ugye ha nem ismerné meg: ő a vevő. A vevő keres egy terméket, de nem tudod kiszolgálni, akkor megkérdezed, hogy ajánlhatsz-e alternatívát. Ha igen, akkor mondod, mid van. Ha nem, akkor véget ér a beszélgetés.

Új hozzászólás Aktív témák