Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz cbmfan #45153 üzenetére

    Ez egy örök dilemma, mert mindent egybevéve idő amíg mindent megcsinálsz, amit előző nap csináltál másnap (persze vannak amiknek jót tesz ha áll 1 napot) már nem számít "frissen sütöttnek" pl sült krumpli, tehát azért vannak egyéb tényezők is, nem csak a nettó bekerülési költség, meg a főzési és tárolás hűtési energia költségek.
    Jelenleg a fenti, napi menü 2390-es ár nálam a határérték, efelett már tényleg nem járnék hozzájuk.
    5 napra elkészíteni a levest és a főételt alapanyaggal, előkészítési idő, főzési idő, mosogatási idő, mosogatás költsége, elpakolási idő összesen kb egálra jövök ki 1 főre számolva a mindennapi friss ebéd kapcsán, figyelembe véve az órabéremet, valamint hogy annyi idő alatt mennyi dokumentációt tudok elkészíteni.

    Anno Budapesten az első lakótelepekbe vidékről költöztették fel az embereket, azzal a szólammal hogy ott az étterem a lakótelep közepén, minek a lakásokba kamra.
    A beköltözők hülyének nézték a tervezőket, hogy nem számoltak azzal hogy a tyúkokat a kádban tudják csak tartani, ami miatt folyton eltömődtek a társasházak lefolyó csövei és a tervezők hibája a sok csatorna javítási költség. :D

Új hozzászólás Aktív témák