Új hozzászólás Aktív témák

  • Brett001

    aktív tag

    Sziasztok!

    Most írok először ebbe a topicba. 2015 elején kezdtem el játszani a Skyrimmel ez volt életem első RPG játéka. Alapból FPS akció kedvelő vagyok, de tetszett a Skyrim grafikája és mondom kipróbálom. Persze magába szippantott a játék világa, azóta is nyomom kisebb-nagyobb szünetekkel.
    Már akkoriban is olvastam a Witcher 3-ról, de a konfigom miatt nem vettem meg; most lett olyan cumóm (i5-6500, 16 GB RAM, Nvidia GTX 960 4 GB VGA), amelyhez már érdemes megvásárolni a játékot.
    Tekintve a több, mint 10 ezer hsz-t, nem igen tudok normálisan visszaolvasni, szóval nézzétek el nekem, ha már soxor feltett kérdéseket ismétlek. :)
    1. Mik a legfőbb hasonlóságok és különbségek a TES Skyrim és A Witcher 3 között? (Játékmenet, karakter fejlesztés, harc stb) néhány pontban csak a lényeg. ;) Mire készüljön egy csak a TES-t ismerő játékos?
    2. Ha nagy a különbség pl. irányitásban, harcban a TES-hez képest, vannak-e olyan modok, amik a TES-hez szokott játékosok dolgát könnyítik meg?
    3. Mik azok a legfontosabb modok, amiket érdemes feltenni? Unofficial patchek, grafikai javítás (bár alapból is döbbenet) időjárás, mozgás, harcmenet, perk modok stb?

    Köszi előre is. Már alig várom, hogy kipróbáljam a játékot, remélem a Witcher 3 fog annyira tetszeni, mint a Skyrim. ;)

    [ Szerkesztve ]

    "Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester

Új hozzászólás Aktív témák