Új hozzászólás Aktív témák

  • KTTech

    veterán

    válasz Chereiose #10979 üzenetére

    Nem sokkal rosszabb, mint a 2003-as Seat Leon-omban (amitől szintén pénteken búcsúzok el, a Toyota megvette 2000 fontért - használtpiacon jó, ha 250-300-at kaptam volna érte, de nagyon szerettem... de sokba kerülne teljesen felújítani).

    Súlyosbító tényező nálam a panorámatető, ami növeli a bejövő zajt (az újon is lesz, sokkal tágasabbá válik a kis kocsi tőle). A gumizaj sokkal rosszabb... nyári gumin (szedett-vedett volt rajta - Nexen HD és Conti mix, amikor megvettem a Toyota márkakereskedésben kb 1.5 éve) jóval hangosabb volt, mint most a Hankook 4 évszakoson (a fogyasztás meg nem változott gumicsere után). Ami még nagyon behallatszik a motorhang, a szigetelést elspórolták: kifele alig van hangja, befele viszont van bőven. Mondjuk ez még elmegy 130-nál is, ha stabilan van tartva a sebesség és nem kell gyorsítgatni.

    Az utolsó egyedül utazós átlagom (ráadásul Norbi szerint már hízónak minősülök), amit pont MO-n csináltam, kevés város, sok 90-es út, sok faluval 3.96-ra jött ki, klímával...

    www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon

Új hozzászólás Aktív témák