Új hozzászólás Aktív témák

  • kraftxld

    nagyúr

    Na, még egy pirospont a TW-nek.
    - Sztori röviden: kedves feleség még év elején csinált egy Zumba kurzust és hozzá van egy subscription amihez járnak az új anyagok. Plusz a szerintem scam része, hogy csak akkor tarthatsz órákat mint tanár ha van érvényes subscription-ot.
    - Volt egy apró csörte, hogy szerintem ha majd jön az első zumbaellenőr akkor előfizetünk, de mindegy, beindult valamennyire a dolog, mondom ha 0-s a történet akkor hajrá. Előfizettünk USD 35/hóért erre a csodára.
    - Jött a lockdown, vírus, stb, nulla órát sikerült megtartani így a bevétel is 0-ra esett.
    - Már egy ideje mondogatom, hogy mondjuk le a francba, semmi haszna nincs.
    - A félig scam megérzésem bejött, online, email-ben, fax-on nem lehet lemondani ezt a csodát, csak telefonon :W van jópár morcos ember a neten ezzel kapcsolatban.
    - Párszor megpóbáltuk felhívni őket, sose sikerült eljutni a retention team-ig, és a többször ígért callback-ből se lett semmi.

    Úgyhogy fogtam magam, és letiltottam az online payment-et a TW kártyán, ami egy hatalmas plusz, mert mellette a többi funkció (contactless, sima fizetés, stb) tökéletesen megy tovább.
    Látszott, hogy naponta próbálják levonni a pénzt, de sikertelenül.
    Nyitottam egy case-t a TW-nél, hogy a jövőben nem szándékozok ennek a cégnek fizetni, 2 nap mulva (ma) válaszoltak és a Mastercard-on keresztül 24 órán belől blokkolják ezt a merchant-ot :C

    | MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'

Új hozzászólás Aktív témák