Új hozzászólás Aktív témák

  • Kukcaman

    senior tag

    válasz kovsol #21752 üzenetére

    Tetszik a Fuji-nak a zöldes kinézete, de nem veszek semmi :D A másik vesémet már nem tudom kirángatni. Jó átfogású obi, az is elég lenne jó ideig :))Az IBIS, meg igen, még nem kapcsoltam ki :D csak ritkán.

    (#21753) Tuninger: Csak kíváncsi voltam mitől ilyen drága.
    Ha viszont vennék valamit, akkor meg A7III, Blackmagic, GH5-t között nézelődnék. Elötte azért kipróbálnám mindegyiket (meg még ábrándozzon a paraszt gyerek is :D ).
    Azért a 120fps nekem mindig is tetszettt, imádom nézegetni a részleteket.
    Viszont itt van a G80, és amíg ezt nem tudom rendesen használni, akkor a fentebb említetteket sem fogom normálisabban használni(Most nem a színkezelésre értem).
    Mert most már látom, hogy amikor emlegettétek a 28MB/s-t, hogy nem elég a színezéshez, így soha nem lesz olyan szép kontrasztos, mint egy A7-nél vagy más egyéb "magasan" kvalifiklált gépnél.

    Na meg más. Lehet hülyeségnek fogjátok látni, de a Pentacon 135mm-s obi után, a 25mm-st úgy látom mint valami gyerek lencsét (értem ez alatt, hogy a pentacon a zöld árnyalatait olyan szépen elkülönítette, hogy csak figyelgettem. ) - Szóval még jobban hajlok ezekre az oldskúl lencsékre. Meg egy ilyet hozzá [link] Ennyit az álmodozásról, mindjárt felkelek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák