Új hozzászólás Aktív témák

  • Dzsuri89

    őstag

    Volt pár napja a Cyberpunkos One X-nél egy olyan eset, hogy valaki nem tudta Claimelni a játékot bekapcsoláskor és a gép renszerében se találta meg az illető.
    Erről lenne szó:

    Nos az egyik spanom vett még szombaton egy Cyberpunk-os One X-et, de csak ma volt ideje összedugni és elindítani a masinát. Ahogy nálam is és többeknek itt a topikban egyből felkinálta a játékot a GPU-val együtt. Szerintem azzal a géppel nem kóser valami, valszeg visszavitt cucc lehetett, a Support meg annyi hülyeséget szokott sokszor mondani, hogy borzalom...

    ------------------------------------------------------------------------------
    Nekem lenne egy érdekes jelenségem, amit azóta figyelek meg, mióta CP-s One X-em van, az előtte lévő One X-nél nem észleltem. Egy HyperX Revolver fejhallgatót használok kontrollerbe dugva, viszont az új XBOX-nál van egy alapzaj, ami csakis kizárólag jobb oldalról hallok. Ha szól a játék nem annyira észrevehető, de néha akkor is mehallom, kis sípolás vagy hogy fogalmazzak. Teljesen mindegy, hogy mikrofon be van kapcsolva, hangerőn milyen szinten áll stb. Másik kontrollerbe is ugyan ezt produkálja a fejhallgató. Telefonba, PC-be dugva meg hibátlan.

    Ötlet valakinek? :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák