Aktív témák
-
Normandie
újonc
Sziasztok!
Új vagyok a fórumon így remélem sikerült jó helyre írnom, hasonló témát a problémámmal kapcsolatosan nem találtam.
Amiről szó lenne: Körülbelül 3 hete raktam össze az új gépem amire egy 64 bites Windows 7 Ultimate került fel SP1-el. A telepítés után felkerült minden driver amit a gép alkatrészekhez kaptam.
Minden tökéletesen működik ha internetezek, játszom, filmet nézek egészen addig míg magára nem hagyom a gépet 10-20 percre.
Miután újra használni szeretném az egér mutató kivételével minden lefagy az asztalon és a tálcán. Rá tudok kattintani az asztali ikonokra, mappákra de a töltés jelző karika kivétel nem történik semmi. Ha rá próbálok kattintani az újraindításra a start menüben ugyancsak tölt a gép de semmi sem történik. Ilyenkor az egyetlen megoldás a reset gombbal történő újraélesztés.
Számos itthoni és külföldi fórumon olvastam erről a jelenségről de nem sikerült megoldani a problémát. Telepítettem már frissebb drivereket, AI Suite-on keresztül a BIOS is frissítésre került, kikapcsoltam a sleep üzemmódot és az energiagazdálkodási lehetőségeknél a merevlemez 20 perc után alvó állapotba kerülését is kikapcsoltam de semmi sem segített. Valakinek van esetleg valami ötlete mi lehet a probléma és a megoldás amivel meg lehetne ezt a fagyást szüntetni?A gépem egyébként a következő:
Asus M5A97 EVO R2.0
AMD FX-6300 3.50GHz BOX Black Edition
Gainward GTX 760 Phantom
KINGSTON 8GB HyperX XMP Blu DDR3 1600MHz CL9 KIT KHX1600C9D3B1K2/8GX
TOSHIBA 1TB 7200rpm 32MB SATA3 DT01ACA100
Chieftec CTG-500-80p BOXElőre is köszönöm a segítséget!
Aktív témák
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lézervágás, gravírozás
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Synology NAS
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lightyear - befektetési app
- iPad topik
- További aktív témák...
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest