Aktív témák
-
mdk01
addikt
válasz
Digitalboy
üzenetére
Az nettó 11k és amit én mondok az 400w-os, és bruttó!
De nem érdekelsz, mert megsértődtem.:t:)
[Szerkesztve] -
Attyo
tag
válasz
Digitalboy
üzenetére
De van 12cm-es Thermaltake.
[L]http://www.thermaltake.com/purepower/W003536.htm[/L] -
mdk01
addikt
Idejövök felajánlom a segítségem hogy szerzek 400w os tápot erre két napja a topic felé se néz a csákó.Sz@**m le. Már nem is akarok segíteni.
-
mdk01
addikt
válasz
Digitalboy
üzenetére
Én tudok 400W ost!!
Nagykerből hozták nekem is.
Ha érdekel emilbe szólj.
Ha jól emléxem nekem 19,5k adták volna ezelött 2hónappal,szerintem e körül lehet most is. -
mdk01
addikt
válasz
Digitalboy
üzenetére
Én tudok 400W ost!!
Ha érdekel emilbe szólj.
Ha jól emléxem nekem 19,5k adták volna ezelött 2hónappal,szerintem e körül lehet most is. -
mdk01
addikt
válasz
Digitalboy
üzenetére
Én tudok 400W ost!!
Ha érdekel emilbe szólj.
Digitalboy
senior tag
A thermaltake engem is érdekelne, csak nincs belőle 12cm-es verzió! :(
-
Digitalboy
senior tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Bocsi elirtam. PH teszt!
Különben Aopen 12cm-es csak 300 vagy 350-eset találtam az elített helyeken. 400-ast nem!
[Szerkesztve] -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Digitalboy
üzenetére
Aopen szerintem jobb. Mi az a HP?
-
Zimezoom
tag
Thermaltake milyen szerintetek?
-
Digitalboy
senior tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
És melyik a jó választás? Coolinket én is tudtam, de a HP tesztben nem szerepelt valami fényesen!
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Digitalboy
üzenetére
Aopen FSP, Coolink, Varázspálcánál és E-connect-ben lehet őket kapni (E-connectben Aopen-t asszem nem).
-
Digitalboy
senior tag
Tud valaki legalább 400W-os tápot 12cm ventivel? Hol, mennyiért, milyet?
-
mdk01
addikt
válasz
zsoltee10
üzenetére
Igen azt vágom de én úgy értettem hogy azt hittem az a leghalkabb,de kb.3héttel ezelött vki benyögte hogy a zalmannak is van elég rendesen hangja.Ráadásul akkor is én voltam a hibás mert azt mert kijelenteni hogy a zalmannak szinte nincs is hangja mert a ventijét saját maga gyártja.
[Szerkesztve] -
Zimezoom
tag
A Thermaltake tápokról mi a véleményetek?
-
mdk01
addikt
A DTK ról nem tudok semmit pláne hogy milyen hangos.
Az enermax és a chieftec kb. ugyanolyan hangos.
A Zalmanról azt hittem a múlt hétig hogy az a leghlkabb mivel a a ventijét saját maga gyártja.
De tévedtem mert állítólag annak is van hangja.
Azt tudom tanácsolni hogy ha halk tápot akarsz akkor ne 8cm es ventivel szerelt tápot vegyél mert a ventik nem azért hangossak álltalában mert zörög hanem mert süvit rajtuk a levegő.
Vegyél 12cm-es ventivel szerelt tápot és lehesen állítani a fordulatszámát.
Aopen és az uj Enermax ilyen és még van egy kettő.
[Szerkesztve] -
AceTom
aktív tag
Hello!
Szeretnék venni a gépembe egy új tápot. A mostani egy DTK 230W körül lehet, már régi, de soha semmi baj nem volt vele. Kivéve, hogy mostmár gyenge, és ez a leghangosabb cucc sztem a gépemben.
Szóval, szeretnék venni egy új, 400W-350W körüli tápot.
Amire eddig gondoltam: DTK, Chieftek, Enermax, és Zalman, bár ha ez drága akkor inkább kihagyom. Szóval érdekelnének a tapasztalataitok ezekről a márkákról.
Ugye ezeknél a megbízhatóság nem kérdéses, de a hangosságot egyáltalán nem tudom. -
Calogero
addikt
En vettem egyet, de nem gyozott meg. A 420as jobb feszertekeket produkalt, es hangja nem sokkal halkabb igy visszatettem a gepbe a 420ast, serverbe meg ment a 300w-os codegen helyere az uj szerzemeny.
350es 12 centi ventis tap:
Vio: 3.19 - 3.31
+5V: 4.98-5.08 kozott ugral
+12V: 11.92-12.05 kozott ugral
-12V: -11.94 - -11.86
-5V: -4.95 - -5.10
Vsb:5.04
420as tapom:
Vio: 3.39 3.41
+5V: 5.06-5.11
+12V: 11.98-12.10
-12V: -12.03 - -11.95
-5V: -5.19 - -5.24
Konfig:
Abit IC7-G, P4 3.2, 4*512 ram 3 optikai meghajto 4 vinyo 9600XT (600/800)
5 rendszert venti
Ui. azert a 350es tap megeri a penzet
Magicompba 8900+fa (11200Ft)
[Szerkesztve] -
Cruz
aktív tag
Na srácok!
Celeron (950@122x) gépemet egy codegen 2xx wattos táp hajtotta vagy három évig. Előbb a venti döglött meg benne, majd maga a vas, de tisztes kort élt meg = le a kalappal előtte. Gondolkodás nélkül vettem bele óccsóér codegen 300w. Azóta (1 év) megy és sztem menni is fog. Ha esetleg meghal, hát meghal. Ha magával visz vmit vigye! Nem akartam 3e -nél többet adni érte (mondjuk 10k), amikor az egész gép ér annyit..
De: az új cucchoz enermaxot vettem (3.0p4)! csíftek 420w akartam, de spóroltam még két hétig és most egy 465axve van benne. Asszem. Merthogy nem hallom. De az tuti, hogy a legjobb választás, ha veszel vmi 12cm-es 350-400w körüli megbízható tápot (aopen, fsp, csíf., tt, enerm., z., .... ).
Sztem ez már a felső kategória, és ízlés dolga, melyiket választod, lehet nyugodtan aludni.
ja. 15-20 között meg is lehet kapni őket, ami ugyan nem baráti, de elfogadható
A csíftek 350 12cm nagyon jó cuccnak tűnik. Ha van vkinek, mondhatna feszértékeket is...
[Szerkesztve] -
zsoltee10
addikt
én kicseréltem az Azona tápomban a gyári ventit egy Spire aluventire, és sokkal halkabb lett. :) általában akkor érdemes cserélni, ha már csapágyas.
Az egy érdekes kérdés lehet, hogy a 350-es AOpen tápban, ha kicseréljük a ventit egy Papst ventire, az vajon halkabb lesz-e? -
drumlin
csendes tag
hallo!
egy kérdés: olvastam valahol, hogy a táp jól lecsendesíthető, ha kiszedi belőle az ember az eredeti ventit és belerak valami halkabb házhűtőt, pl. zalmant vagy coolinket.
erről van valakinek valami tapasztalata? nagy baromság? lehet valahol olvasni erről?
köszi. -
kgabesz
tag
válasz
Digitalboy
üzenetére
én is sokat gondolkostam, hogy elég lesz-e, de megbízható, és tuti sokat bír, még ha 350 wattos is
a gépem amit hajt:
p4 2.8
radeon 9600
dvd, cd
512MB RAM
asusu p4c800 lap
most szereltem össze, de simán indul, biztosan elég a táp
tök jól néz ki!!!
[Szerkesztve] -
Sárpac
nagyúr
válasz
Digitalboy
üzenetére
Köszi nálam egy 400as halt be!
-
Digitalboy
senior tag
Miért van az, hogy a Chieftec hinlapon nem DT350 a száma, hanem GPS-350BB-101L???
-
Digitalboy
senior tag
350W Codegen PFC, 12cm fan Bruttó 5900Ft
400W CodeGen PFC, 12cm fan Bruttó 7400Ft
Akinek csak az ár számít!
:)) :) :)) :) -
TexT-BoY
addikt
válasz
Digitalboy
üzenetére
én tudok hozni neked 14eFTért ha kell:))
hivj és megoldjuk akár holnap viheted -
Digitalboy
senior tag
Különben elolvasva a HP táptesztet érdekes volt pl. hogy a Coolink 300W-os tápja 400W fölötti teljesítményt is képes volt leadni. Akkor meglehet hogy ez a Chieftec DT350-es is többet bír.
Mert én azon filózok, hogy elég kevésnek tűnik a 350W, de ha többet is tud akkor nagyon jó lenne főleg ilyen áron!
De ezt honnan kellene megtudni? -
TexT-BoY
addikt
válasz
Digitalboy
üzenetére
50k nál többért te is várásrolhacc ott... egyébként nagyker
-
Digitalboy
senior tag
Ez a Kellytech csak nagyker???
-
kgabesz
tag
tegnap szereltem be a chieftec 350W tapot, a 12 centiset, es nagyon farnko
- dogosen nez ki
- hangtalan
- es szerintem megbizhato
az ara az AMP-nel 11270 + AFA -
iC
tag
(válasz #120-ra)
Most még elég.
De már sokan írták, hogy érdemesebb 400+ ot venni. Igazuk van, kelleni fog!
Nálam ilyen konfiggal igencsak melegedett és hangos volt a HPC-360:
IC7-G
Celeron2.6@3,2
R9600XT
1db 7200RMP winyó
1db 2,5'' winyó
tvtuner, modem, hangkártya
2 db ram
dvdrw
bár lehet, hogy rossz volt a táp!
HPC-420-al tökéletes! Mindenkinek ajánlom!
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
milyen tápot vegyek 13e Ft os áron? a 13k az netto nagyker ár lehet:)
csak tudni kéne melyik éri meg -
mdk01
addikt
Na csak ennyi?:DD
-
mdk01
addikt
válasz
alázógyík
üzenetére
Ez azt is jelenti hogy nem sok levegőt szív ki a házadból mert ahol 39 fokos a proci ott nem hideglevegőt kéne kiszívnia. Nekem meleglevegőt fúj ki hátul ami teljesen normális és nekem is 37-40 fok között van a procim.
A táp ventin kívül 3 venti szívja még ki a levegőt a házból.
[Szerkesztve] -
mdk01
addikt
válasz
Digitalboy
üzenetére
A dual venti azt jelenti hogy egy 8cm-es venti a táp alján a másik meg a hátulján van.
Szerintem egy darab 12cm-es jobb (már az átmérő miatt is) de sajnos nem én tesztelem őket.Meg halkabb is ha alacsony fordulton pörgeted őket.
[Szerkesztve] -
Zimezoom
tag
Hadd kérdezzek már egy bénát: honnan lehet tudni, milyen jelei lehetnek annak, hogy gyenge a táp a konfighoz?
Mert most elgondolkodtam, hogy esetleg nekem is megérett egy upgrade:
2500+ Barton, 2x256 MB memória, CDRW/DVD combo, 2x40GB HDD, 9600Pro a jelenlegi konfig, és szeretném tuningolni a procit meg a videokártyát is, ramot 2x512-re ápgrédelni, és hamarosan még egy vincsi is befigyel.
Ehhez kb. mekkora táp javasolt? (már alig merem leírni, hogy most egy 300W-os Codegen-en futkorász, eleddig gond nélkül... :) -
kgabesz
tag
válasz
Digitalboy
üzenetére
ok, holnap szerelem össze a gépet
én is gondolkodtam egy nagyobb tápon, de elég lesz ez is, és nagyon megtetszett -
kgabesz
tag
válasz
Digitalboy
üzenetére
AMP
épp most veszem meg a Chieftech DT350 esemet, még meleg, most jött ,ki a gyártósorról :) -
alázógyík
addikt
Hát ez tényleg gép és vid.kártya függő is!
Nekem egy 2.8C-s P4-em van egy 9700 Pro karesszal!
A procit egy nevesincs SCS cooler hűti most éppen 39 fokra.A ház oldalán van 1 venti,melynek a fordulatszáma minimálisra van véve! -
Digitalboy
senior tag
Egyébként hol lehet 12cm ventis tápot venni? 1 helyen találtam, de ott csak Codegen van. Azt azért mégsem!
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Digitalboy
üzenetére
Szerintem ez erősen függ a terheléstől, és pár egyéb tényezőtől.
-
alázógyík
addikt
válasz
Digitalboy
üzenetére
Az én 360W-os Chieftec tápomon 2 ventis.A hátulján kijövő levegő szinte hűvös,majdnem hideg!!
Lehet hogy nem is a gép előtt ülök,hanem a frigó melett?:DDD -
Digitalboy
senior tag
Nem a hangosság a lényeges, inkább hogy melyik ''hűt'' jobban!
-
ATI
senior tag
Na, megvettem a tápom. :D 400-as AOpen, de nem aktív pfc-s. ez igy 25k :
Inkább most áldoztam rá kicsit többet, minthogy új tápot kelljen vennem fél- egy év múlva. De azért örülök. :)
Ja sztem jobb választás egy 12cm-s táp, mint egy dual ventis, de csak a hang miatt. Sztem kisebb zajt csap egy 12-es mint két 8-as. Ráadásul a 12cm-s venti a táp aljára van szerelve, ami elszívja a hőtet a prociról.
Kisebb fordulat, nagyobb venti a hosszabb élet titka! :)
[Szerkesztve] -
Digitalboy
senior tag
Nekem olyan táp kellene ami a meleg levegőt kiszivja a házból. Szerintetek erre a duál vagy a 12cm ventis táp a jobb választás?
-
ZBO
tag
mdk 01-től kérdezem:
A köv. a konfigom: Codegen 300W, ASUS A7V8X, ASUS V9560 VS, 40 GB Maxtor, 1 CD ROM, 1CD RW, 256 RAM ( de még bővíteném) és AMD 2400+ ra cserélném a procit.
Elég ez a táp? Nem szivesen költenék egy újra.
ZBO -
kgabesz
tag
hello
volt múlt héten egy cikk a Chieftec DT350 12cm ventillátoros tápról
azt szeretném kérdezni, hogy a köv konfighoz elég-e:
P4 2.8 proci
ASUS p4c800 deluxe
asus radeon 9600
seagate 80GB vinyó
lg dvd rom
samsung cd író
nagyjából ezeket kéne vinnie
HELP!!!
gyorsan kéne válasz, mert egy órán belül döntenem kéne! -
ZBO
tag
Nekem csak 300W-os tápom van. Ha procit akarok cserélni (1700+ ról 2400+), akkor tápot is kell cserélnem?
ZBO
[Szerkesztve] -
ATI
senior tag
ÁÁ, paráztattok itten! :P
Miért kéne 400+ táp a jövő gépeibe? Nem hiszem el, hogy veszek most egy 350-est tápot a jobik fajtából, azt mondjuk 1 év múlva dobhatom ki a pics*ba. :
Hová fajul ez még? Ha ez így megy tovább áttérek Mac-re :)
Vehetnék 400-as AOpent is, de az 25k , tehát majdnem +10k a 350-eshez képest. Már kezdtem örülni, hogy lesz zsír tápom, erre megint bizonytalan vagyok. Suxx! -
mdk01
addikt
válasz
Digitalboy
üzenetére
Sok moddingba lehet látni hogy a 12cm-es venti a ház tetején néz kifele ami sok embert megtéveszt.
A 12cm-es ventik a proci felé néznek és onnan szívják ki a meleglevegőt és hátúl meg kinyomják.
De ezt már írták. -
Digitalboy
senior tag
Közben rájöttem, hogy 12cm-es venti a táp alján van és nem a hátulján.
-
Attyo
tag
válasz
Digitalboy
üzenetére
A táp alján van a venti, a proci feletti részen. A hátulja meg lyukacsos, ott megy ki a meleg.
-
Digitalboy
senior tag
Ha jól tudom a 12cm-es ventivel ellátott tápok nem duálok. Ezek is ki tudják szívni a hőt a házból? Tehát vannak lukak a táp alján is???
-
Hát, nem is tudom. Szerintem mindenképpen a teljesítmény a fontos, eleve, ha arra gondolok, hogy az új generációs videokártyákhoz 480W-os tápot ajánlanak!!!!
Tehát a voks a 400W-os tápra, de lehet, hogy én még nagyobbat vennék...
Jim -
Pukkandur
csendes tag
válasz
strike-force
üzenetére
Ok, igazad van.
De nem sokat vesztettél.....
PFC vagy nem PFC vagy Passzív PFC.....a mi szempontunkból
( felhasználó) teljesen mindegy -
-
Pukkandur
csendes tag
Üdv!
Nem vagyok benne biztos, hogy Te tudod mi a PFC.
Gondolom, sokan hiszik, hogy valamiféle fan controll.
DE! Semmi köze ehhez.A hálózati meddőteljesítmény fogyasztásával van összefüggésben. Az áramszolgáltatónak jó ha van ilyened.
De inkább sok gép (cégek) esetén van jelentősége.
Ezek után kérdezem MIÉRT FONTOS NEKED A PFC???
(Megjegyzem enyémben is van mert chieftech, de nem érdekel.... -
ATI
senior tag
Majd megmondom, ha megvan, nehogy elvigye innen vki előlem :D
Amúgy írtam már itt, hogy honnan. -
mdk01
addikt
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Gitáros topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amatőr csillagászat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest