Aktív témák
-
sebaj
tag
LG flatron 795-tel kinek vannak tapasztalatai? Ara kb. annyi, mint a tobbinek. (netto 60 korul)
-
Prozac
aktív tag
Nekem Samsung 765MB van.
Előtte egy kb 10 éves 14''-os monitor volt, nekem ahhoz képest ez egy igazi élmény. Sok értékes tulajdonsággal. Nekem nagyon tetszik és (igaz nagykerben) de jóval olcsóbban vettem. 43+FA -
michael jackson
csendes tag
nnnna, valaki kellett, aki lefikázza a a 753DFX-et. fikázni azt lehet, csak értelme nincsen. ilyen monotorom van, tökéletesen flat, a színei nagyon szépek, igaz 1024x768-at csak 85hz-en viszi, de a képe akkor is nagyon kellemes, sőt, szinte pihentető.
biztos vagyok benne, hogy ár-érték arányban kiemelkedően jó, 1+2 év gari van rá, bruttó 46-ért vettem.
persze, nem nagy okosság azt kitalálni, hogy ha 150k forintom lett volna, nem ilyet vettem volna. de ezért a pénzért ez igen jó. -
cadaver
tag
:)) akkor koszi, kozben megneztem, es belinea csak 46+afa mig samsung 50+afa, tehat ilyen szempontbol is jobb. na, mostmar csak meg kell lesni a boltban, aztan szeva. egyebkent van mar arrol topik hogy ilyenkor mit kell nezni? (uj monitor vasarlasnal). viszek magammal pl. nokia monitor testert es akkor nezem hogy osszeernek-e a vonalak meg ilyesmi? :)
-
Prozac
aktív tag
Mit szóltok a Samsung 7xxMB monitoraihoz?
-
emvy
félisten
Neso-t?...hát, biztos ami biztos, én belineát vettem.
:)
Nézd meg, ha szép a képe, akkor meg lehet kockáztatni. Engem ez a Belinea nagyon megfogott, még ha nem is olyan látványos, mint egy trinitron. (ugye ott nagyon nagy a fényerő, ezért annyira megfogó minden trinitron, még egy 10 éves is.). De ez nagyon éles képet ad, nem vibrál, ha szól a mobilom stb., chip-tippet kapott.
eddig tart a válasz:) -
cadaver
tag
Emvy dfx-rol nem tudok tul sokat, a belinea tenyleg megfelel, meg lehet, hogy az lesz, ez a neso meg nagyon nacceru' lenne, de ... khmm, hat nemtom, eletemben nem hallottam ilyesmirol, hogy NESO, barmennyire is jo kepcso, kicsit felek tole. mert azert a Belinea egy marka, az tuti. te vennel neso-t a helyemben?
-
cadaver
tag
ja nem is, nem flatron, de azert vmivel laposabb mint a tobbi, vagy mi is:
'A Syncmaster P sorozatú monitorok a hagyományosnak mondható kevésbé domború, sarkított kialakítású (FST) képcsőtípust használva ' ... -
cadaver
tag
udv. en [L]http://www.depo.hu[/L] -n nezegettem a monitorokat, 46+afa korul van ott az a NESO, de engem nem gyozott meg, annyira ismeretlen marka. ami eleg jo arban van es nagyon jo szerintem, az a Samsung 757P. mis**al pecsi arlistaban: 17'' SAMSUNG SYNCMASTER 757P (1+2 ÉV GAR) 50180 62725
es eleg jo, 1024*768-ban viszi (elmeletileg :)) ) a 120Hz-et, meg flatron, meg samsung is, szal annyira azert nem lehet f*s. :)) en ilyet veszek karacsonyra, hacsak nincs valakinek jobb otlete maximum 50K+afa-ert. dejo valaszoltam is meg kerdeztem is egyszerre. hiaba, zseni vagyok :)) -
emvy
félisten
válasz
Cathfaern #20 üzenetére
Belinea 10 30 85
Belinea 10 30 55
Samsung 755 DFX
Viewsonic G75F
MAG 786PF
Hyundai F790D
Nagyjából ezek, a VS kicsit drágább, mint a többi, a Belineák a legjobbak ezek közül, meg a Samsung, de abból a 86Khz-s annyi mint Belineából a 96-os.
Neked szvsz legjobban a 103085 menne, az bruttó 45500 az e-c*nnectnél, 17''-os, 86Khz-s és lapos. -
Cathfaern
nagyúr
A Samsung 753-as monitor milyen? Mert elég olcsó(bruttó 46ezer), és jó lenne venni egy új monitort a 14''-osom helyett.
-
sebaj
tag
egy kerdesem volna csak
az FD Trinitron az most akkor sony trinitron ugye? Csak mert a CTX ilyen. A mitsubitsi trinitron a szebb ez a lenyeg:) -
Agyzuzo
addikt
A Samsung 757NF és a ViewSonic PF775 is Mitsubishi Diamondtron képcsövesek, ezért mindkettőben van csík (de nagyon halvány). A Diamondtron képcső pedig sokkal szebb és élesebb képet ad, mint akár a Sony-féle Trinitron. Épp ezért én továbbra is a fenti kettőt ajánlom. Ezek _NEM_ csak a márka miatt drágák, hanem tényleg nagyon profi kütyük. Ültem már Belinea előtt (ami állítólag az egyik legjobb volt a márkáján belül) és tudom milyen az itthoni ViewSonic P95f-em. Ég és föld.
-
emvy
félisten
Még valamit találtam: Neso nevű márka, FD Trinitronos cuccokat csinál, azok pedig nagyon jók, szóval apertúrarácsot kapsz lyukmaszkos áron.
-
Balint
tag
A Belinea azért olcsóbb, mert nem olyan nagy márka. Pontosan ennyi az oka.
Illetve fordítva, a többi azért drágább, mert nagy márkák, és az emberek megadnak értük annyit is, mert azt _hiszik_ hogy annyival jobbak is, mint amennyivel többe kerülnek.
Ez színtiszta marketing. Amikor az ember azért vesz drágábbat két nagyjából egyforma dolog közül, mert azt hiszi, hogy az jobb, azt hívják ''sznobhatás''-nak. (Meg mikor azért veszi, hogy gizduljon, hogy neki a drágábbik cuccra is futotta.) -
emvy
félisten
Agyzuzonál a pont, bár nekem az a bizonyos 10 30 55-ös belineám van, egy Samsung DFX-et megver, az NF-et már nem hiszem. Én nagyon megszerettem, pedig ált. össze-vissza adom veszem a cuccaimat, de a procim, az egerem és a házam után ez is belépett a maradandó hw-ek közé.
-
Agyzuzo
addikt
Ezek közül ami figyelmet érdemel:
SAMSUNG 757NF és ViewSonic PF775.
Én személy szerint a ViewSonic-okat preferálom jobban, de a fenti kettő közül egyikkel sem jársz rosszul. -
tomika
aktív tag
A Samsung monitorok nagyon jók. A DynaFlat és NaturalFlat-ben nincsen olyan csík, mint a Trinitron képcsövekben. Szerintem nem zavaró a 2 csík. Ízlés kérdése... Ezek közül én a Samsung 757NF-et venném.
-
sebaj
tag
Sziasztok!
17-es monitor vasarlasat tervezem, ezek a jeloltek:
samsung 757DFX (sajnos mar nem nagyon lehet kapni) netto 57k
samsung 757NF netto 63k
viewsonic PF775 netto 63k
iyama HM703UT (visionmaster pro 413) netto 66k
belinea 10 30 55 netto 46k
Ezek az adatlapjaik alapjan ugyanazt tudjak kb. Ezert furcsallom , hogy a belinea monitor 15 ezerrel olcsobb, mint a tobbiek. Ilyen monitorral van valakinek tapasztalata, van olyan jo marka, minoseg mint a fentebb levok?
Tudom persze, hogy meg kell nezni - officedepotban meg is fogom nemsokara. De ha addig van vkinek otlete, tapasztalata, velemenye, akkor irja ide ne habozzon:)
Megvmi: ezek kozul ha joltudom a viewsonicnak meg az iyamanak van trinitron kepcsove. Errol azt hallottam, hogy van ket csik a monitoron. Ez mennyire zavaro? Vagy hamar megszokja az ember? A samsung meg a tobbiek fele flat-ben ilyen nincsen ugye?
kosz elore is.
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen TV-t vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest