Aktív témák
-
RudiG
tag
A Belinea hasonló kategóriába tartózó modelljeit pedig nem tudom hova tenni...pz irjatok ^_^
-
RudiG
tag
Igen-igen, nézegettem a teszteket, viszont nem derült ki számomra, hogy például a mostanra egyre inkább számomra vétel szempontjából előtérbe kerülő VIEWSONIC VX900-as monitor akkor most, hogyan is szerepelt az FPS tesztek színterén?! Vajon volt olyan jó, mint a AG Neovo K-19-ese, vagy annál kicsit gyengébbnek mondható, ám a CTX-et megelőti e téren?
A VX900-hoz egyébként 149000 forintos áron tudnék hozzá jutni, nem tudom ére ennyit, vagy inkább a VP171b mellett döntsek 123000 forint kicsengetése mellett?
Mind két monitor megnyerőnek tűnik, ugyan koránt sem annyira, mint az AG Neovo K-19, bár a VX900-as kontrasztja, képfrissítési ideje és egyéb értékeinek nagy része mintha megegyezne a K-19 -esével.
A másik végponttá mostanra a szintén AG Neovo által produkált F-419 -es monitor vált, melyet, ha minden jól megy, talán 150000 forint alatti áron sikerülhet megkaparintani. Ennek kontrasztja, s fényereje a piacon lévő monitorok csúcsát képezi, s ezt talán túlzás nélkül állapíthatjuk meg.
Nem tudom, eme termékek közül melyikkel járnék jobban. Mit tanácsolsz?
Jah és a DELL LCD kijelzői is elnyerték tetszésem, csak sajnos nem sikerült kiderítenem hol lehet olcsóbban hozzá jutni ezekhez a termékekhez.
Kis információ ezekről a moncsikról, s megtalálhatóságukról, vásárlás szempontjából igen jól jönne.
előre is köszi ;) -
RudiG
tag
ehh:)...CTX az jó is lenne, csak az ára akkora ne lenne :)...A lególcsobb helyen amit láttam, ott is ki kell érte csengetni a 160-at, ami azért nekünk sajnos nem kis pénz.Bár talán...Nézegettem még 1-2 19-est, csak sajnos sok netes oldal eléggé el van avulva...többek közt:)!
De a magán véleményetekre is felettébb kiváncsi lennék.Örülnék, ha megosztanátok velem... -
MLaca
őstag
Az hogy nincs többé, az azt jelenti, hogy az utolsó darabot, ami Magyarországon fellelhető volt, a nagyker segítségével sikerült felkutatni a PH!-nak egy ismerősének. Szal nincs, nada, ennyi volt. AJánlom figyelmedbe a bemutatott CTX 19 colosat, valamint a 17 colosak tesztjét.
-
RudiG
tag
Mi az, hogy nincs többé??? Gyártás 0 az még oké, és vszínű, hogy mindenhonnan elfogyott, a raktárak utolsó szegletéből is?!:)
Ha jól értesültem C-19 est most elektrowolrdben osztogatják olcsóért...bár lehet, hogy marada a 17''-es méret, mert nincs sok píz, max K-19 fért volna pont bele...
Igazság szerint többek közt a számítógépen igen fps zabáló mániám közül a Counter-Strike különösen kiemelkedik, uh majd vm olyat szeretnék, amivel nem lesz nagy gond ''Blur'' téren...17'' esélyes az Acer AL732 , illetve at LG L1710B.
Érdekelne, hogy a fennmaradó esélyesek közül melyik mellett tennétek le a voksotokat, illetve, ha valakinek van K-19essel, vagy hasonlóan jó ár/érték(/méret) aránnyal rendelkező monitorral kapcsolatos információja, melynek hasznát vehetném, szivesen fogadnám.
Köszi! jó8 -
RudiG
tag
Hali!
Szeretném megtudni véleményeteket a 2 monitorról( SIEMENS FSC C-19 , ill. AG Neovo K-19)!
Másodsorban az lenne a nagy kérdésem, hogy hol lehet AG Neovo K-19-es monitort kapni(OLCSOON!!!!...akár nagykerben...) ???
Jah és sűrgősnek mondható, mivel tervbe van véve az örökzöld alá valami eféle jellegű dolog becsusszanása ... ^_^
Aktív témák
- Arctic Z1 Gen 3 13"-49" monitor állvány
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- LG UltraWide 34WP75CP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync! BeszámítOK
- LG UltraWide UltraGear 38GN950P-B Monitor! 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- LG UltraGear 32GS60QX-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest