Új hozzászólás Aktív témák

  • popp

    tag

    válasz Mian #6345 üzenetére

    Amúgy lehet jobban jársz egy Z323-mal. Ahogy nézem, kb. egy árban van a z313-mal, amit kinéztél. Igaz most látom először ezt a hangfalat (elég új lehet), de a mélye ránézésre egy az egyben az x210-é, a hangerőszabályzója is tök ugyanaz, a szatelitek változtak meg. Márpedig ha akkora különbsége van a két új széria között mint a x210 és az x230 között volt, akkor egyértelmű a választás. Persze lehet a z313 és a z323 között már messze nincs akkora különbség, mint az elődök között volt, meg kéne hallgatni. :)

    szakalistvan: az új logitecheknél úgy néz ki a hangerőszabályzó a szatelitekre került, bár az előbb említett z313 éppenséggel vezetékes távirányítóval van , de lehet annál azért komolyabbra gondoltál (nem hallottam, így nem is írom le egyértelműen). Csak azért gondolom, hisz a z3 jobb, mint egy x230. Mondjuk számomra még minimumra is tekerve a basszust, többségében zavaróan sok volt a mélye. :U
    A creative 2.1-eket nem igazán ismerem, de esetleg érdemes még ott is körülnézni.

    "A MOSFET-ek karakterisztikája olyan egyenes, hogy attól bármelyik elektroncső sírva fakadna. A csöveké viszont épp olyan mértékben görbe, ami az emberi fülnek kellemes."

Új hozzászólás Aktív témák