Új hozzászólás Aktív témák

  • M@trixfan

    addikt

    válasz kricsi81 #7158 üzenetére

    Az iMac gyorsabb a kettő közül. 16 Gb ram pakolható bele. A HDD csere viszont horror mennyire szét kell szedni. Inkább lenne egy 2.5" HDD hely a gép alján a ram mellett. Akinek sebesség kell az úgyis SSD-t tesz bele és 1 db HDD úgysem elég tárolásra.

    Ha nincs besárgulva az iMac kijelzője akkor egy sokkal újabb IPS panelt veszel mint ami a CD-ben van. Erről meg kell győződni vétel előtt, első szériáknál fordult elő sajnos nem ritkán. Egyik glossy, a másik nem, ezt is mérlegelned kell melyik szimpatikusabb.

    Ez a Mac Pro EFI32-es. Úgy tudom múködni fog benne az 5770. Jövőben viszont még kersesztbe tehet az Apple SW/HW frissítéseknél. Ezt kifejezetten utálom a cégben, néha igen arrogáns annak ellenére, hogy sokkal szűkebb termékcsaládot kell átfogni :((( Az 5770 is hivatalosan csak 2009 és 2010 modellekben támogatott, de tapasztalatok alapján megy előzőkben is. Az 5770 nagyon bika pro app-okhoz, bár magát az egész 3D támogatást meg kéne már reformálni a platformon. Szerintem elég harmatos.

    A Mac Pro alap zajszintje nagyobb mint az iMac-é és állandó. Ezt nem átlag PC-hez viszonyítva mondom, hanem mondjuk egy IDLE állapotú alu MacBook-hoz képest. Cserébe sokkal megbízhatóbb és rekkenő hőségben sem emelkedik egekbe a hőfok és független a terheléstől. Az iMac erősen fel tud melegedni hátul. Nem tudom, hogy ez tervezett hőleadási funkció-e? :F Természetesen nagyobb terhelésnél jobban felpörög.

    Azt szabad tudni, hogy honnan tudsz 30 000-ért 5770-et vásárolni? :Y

    twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n

Új hozzászólás Aktív témák