Új hozzászólás Aktív témák
-
Matt-OPT
aktív tag
Hali! 2500/2600/2800-as Bartonok közül szeretném megvenni azt amelyiket lehet kapni és bruttó 20k alatt van az ára. Ha tudtok, írjatok bolt elérhetőségeket ill. tippeket a keresgéléshez. Előre is köszi!
-
Stalker-2572
veterán
nekem 2500+-os Bartonom megy nyugisan 3200+ kb egy éve. Nagyon jó vétel volt, de ma már nem szbad socket A-s alaplapot venni mert 3200+ fölött nem kapsz hozzá procit. Viszont, ha cask egy ers irodai/filmezgetős gépet akarsz akkor megéri még most is
)
-
antikomcsi
veterán
Szia!
A barton jó, de az ára miatt nem éri meg.
A legjobb döntést akkor hozod, ha a memoriáidhoz választod a procit, a legcélszerőbb 10,5-11-es szorzójú procit választani, ezeknél nagy az esély, hogy mennek 200-as fsb-n. Tehát akkor jársz a legjobban, ha egy 2600+ sempront választasz, és azt felnyomod 11x200-ra. így rögtön tudod dual ddr400-on járatni a ramokkal szinkronban.
Ha jobb memoriáid vannak akkor (466~500) lehet még alacsonyabb szorzójú cpu-t választani, de nagyon lemenni nem érdemes, mert valószínű, hogy egy normális effektiv órajelhez túl magas fsb kéne, amit nem fog bírni. -
Sundesz
addikt
Tény, hogy a Barton jobb mint a Sampron, de 32k tényleg sok, tehát egy 2800+-os Sempron jó lehet, talán majd felér a régi 2500+ -oddal. +10K-t nem ér a Barci.
[Szerkesztve] -
Krissz
csendes tag
Attól függ,hogy milyen játékokkal játszol.
Ha pl DOOM3,ut2004,FAR CRY akkor kellhet,de ha inkább
stratégiai játékokat nyomod akkor nem kell.
A többihez meg bőven elég a sempron is.
Szerintem Athlon XP -re már nem igazán érdemes pénzt költeni.
Azt vedd meg amelyikre nem kell ráfizetni,és a pénzed meg tedd
félre egy A64-re! -
zsoci.
csendes tag
mint írtam, most emelték fel 32-re az árát - megtehetik, mert alig lehet belőle találni egy-két darabot. Ja és ezeket is érdemes alaposan megnézni, hogy ne egy lesarkazott régi darabot fogjál ki.....)
abban segítsetek légszi, hogy szükségem lehet-e 2800+ Bartonra ezekre a dolgokra (amit írtam), vagy egy Sempron is elég (ha igen, akkor melyik?)
köszi -
X@b3e
addikt
Szerintem inkább zárd be a topicot és próbálkozz a keresővel, vagy esetleg itt
Bővebben: link -
Krissz
csendes tag
32000 HUF????
Hol kerül a 2800+ barton ennyibe?
Én kb másfél éve vettem a 2500+ barton procimat
22000 HUF-ért.
/nem bántam meg a 2500+ -ost/
Gondolkodtam,hogy inkább 2800+ -osat kellene venni,
ugyanott,ugyanakkor 28000 HUF -ba került volna.
És ez MÁSFÉL ÉVE volt!!
Mostanában nem nagyon nézegettem ezeknek a prociknak
az árát,de hogy másfél év alatt 4000 HUF-ot drágulnának
azért ez nevetséges!
Ennyi pénzért már A64-3200+ /S939/ est is vehetsz!!
Sőt az valamivel olcsóbb! -
Krissz
csendes tag
Hi!
Én a helyedben,ha nem lehet ugyanolyanra kicserélni
akkor a 2800+ bartont venném meg.
A sempronok gagyik.
Egyébként ennyi pénzért már mobil 2500+ bartont is vehetsz!
/pl itt a hardver piacon/
Az szerintem sokkal jobban megérné.
Simán megy 2500 Mhz-en.
[Szerkesztve] -
Somydemy
senior tag
én mindenképpen a 2800 bartont venném ( egy a gond nagyon drágán adják) de akkor is sokkal jobb gyórsabb mint a sempron proci.
szóval fura mert sok helyen kiskerben a 2800barton 25-26 bruttó dobozos.
de ha a sokkal jobbat akarod akkor a 2800barton.
nekem holnapig még 2800 barton van a gépembe, és eddig mondhatom a legjobb AMD procim ami valaha volt.
amúgy én a 2089Mhz müködő barcim simán futtatom 2460Mhz-en
[Szerkesztve] -
zsoci.
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek légszi:
gariban cserélik a 2500+ Barton procimat, és helyette másikat kell választanom. 22000 HUF-t vásárolhatok le, de persze ilyen procit már boltban nem árulnak, jelenleg van helyette Sempron 2400-2800 13e-21e HUF (talán 3000 is van) és Barton 2800+ - 32.000 HUF.
A gépem: Abit NF7, Sapphire Radeon 9600 XT 128 Mb, 512 mem....
Melyik procit válasszam? Érdemes 10-et ráfizetnem a 2800+ Bartonra, vagy elég egy Sempron? De abból is melyiket érdemes? A 200-as FSB-t melyikkel lehet legbiztosabban elérni?
A gépen általában játszom + filmnézés + zene + office...
Melyiket ajánljátok?
Előre is köszi..)
Új hozzászólás Aktív témák
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest