Új hozzászólás Aktív témák

  • DarthSun

    Topikgazda

    LOGOUT blog

    válasz jokeph #82542 üzenetére

    DDR2- ből az AM2+ ami jól megy 8GB felett, de az is az utólag forgalmazott HD 4GB- os DDR2 ramokkal, asszem ezt is a kínaiak találták ki, mivel az MC a prociba költözött, így a foglalattól, gyári spectől már függetlenedett a dolog.
    Az AMD vonal miatt a 775 is kimaradt anno nálam, de kellemes csalódás lett, a selejtezésből kapott 3 db. Kettőt jó kis középretrová staférungoltam, a 3.- ból meg kiemeltem az E6600- at, ami a Win98EE#1 szíve lett. Már evvel is látszik, mekkora ugrás a NetBurst után(bár az utóbbi is kimaradt, retroként lett csak).

    Nem lehet tudni, ilyen tendencia mellett lehet hogy 10 év múlva a mostani új szervereket cserélik majd az akkorira, a mostani 32core Intel procikra meg a kínaiak megint legyártanak majd egy hozzá illő desktop lapot. Bár a chiphiány, járványok, háború sokmindennek keresztbe tehet.

    286/386/486 és P1 : 286- al kezdtem, tehát nekem szinte az egész PC vonal mániám. Az egyéb 8bitesekkel, Commodore és társaikkal vagyok úgy hogy nem volt, nincs kötődés.

    (#82543) Fred23 : saját készítésű ház - érdekes lenne, nem könnyű project, ha rászánnám az időt, elég jó barkácsoló vagyok...de megjött 19k- ért postával nemrég a VG7W is. A saját idő+anyag, meg a felmerülő problémák - akkor érné meg, ha egyáltalán nem lehetne gyárit kapni :U

    (#82551) frescho : ahogy már infot cseréltünk róla, kinek mi...a retro. Átfedések is, valamelyik ma is használható, attól is függ mit futtat rajta az ember. Meg az overkill keverések, MDJ is publikálta a 20core procival a Voodoot pld. Az X99- el is mehetnék a saját topicjába(ha van), de ott nem is ismernek(audioval kapcsolatos kérdésre pld nem is jött válasz a topicjában, más megkérdezte ugyanazt, egyből földig hajoltak előtte, te vagy a faxa csávó barátom - sztem meg 100 alatti IQ a tag), itt meg családi a légkör, 1-2 embert érdekel, többiek meg legfeljebb skippelik.

    (#82553) KROK640 : hát igen, nekem meg még nem is volt számtech a suliban :) :B

    A 3 test probléma nem megoldható.

Új hozzászólás Aktív témák