Új hozzászólás Aktív témák

  • fateless

    veterán

    válasz BullZeye #33665 üzenetére

    Uhh.

    Akkor nagyon vigyázz minden nexus készülékkel. Nem is értem, hogyan futhatnak el azon bármilyen programok.

    Ember! a 950+ kijelzőfelbontása 1280x720. Azért olvasol 1220-at, mert az a 60 pixel a szoftvergombokhoz van, de attól még nem fog összeomlani a világ. Vagy megkéred Kosturica-t, hogy segítsen neked eldöntetni azokat a szoftveres gombokat, vagy hungobungo-t, hogy a lopott programot használhasd (micsoda egy dilemma: az illegális szoftvert a telefon hibájából nem tudod használni - lehet, be kellene emiatt perelni a Nav'n'Go-t). A legtisztább egyébként, ha vásárolsz egy szoftvert a készülékhez (pl Sygic), akkor nem lesz ilyen problémád.

    Tudod, ebben az egészben az a legrosszabb, hogy abból, ahogy előadtad mindezt, látszik, hogy komolyan is gondoltad, aki pedig tudatlanabb, az nem megkérdezi, hanem mivel leírtad, ezt a "problémát" készpénznek veszi.

    Nem baj, hogy nem tetszik a Zopo készülék, vagy hogy nem azt veszed, mivel szerintem a W7 nagyon jó "kis" mobil. De olyat leírni, hogy az "egyetlen jó tulajdonsága..." megdöbbentő, mivel ha egy picit is utánanéztél, milyen hátteret kapsz egy zopo készülékhez támogatottság terén, akkor nem írnál ilyeneket.

    kisbuba:
    hungobungo bejegyzéseit javaslom átolvasni, azzal menni fog.

    [ Szerkesztve ]

    "A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

Új hozzászólás Aktív témák