Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz Laza... #90844 üzenetére

    Hungobungo megerősítette azt amit már mondott valaki, hogy ez a verzió itthon nem használható. Ha 100%-ra azt mondják hogy rom illetve modem.img cserével működik a dolog akkor megveszem. Így nyilván nem. Ennek ellenére itt reklámozzák a panda magyar oldalát hogy 300-ért vásároljunk mert lesz 50 dodó kupon (és én vagyok fillérbaszó :o ) de az oldalon az első ajánlat egy olyan telefon amit itthon nem lehet használni. Ha WCDMA lett volna akkor veszek annyiért mert ki akarom próbálni a Coolpadot, de akkor láttam hogy ez nem jó. Mivel már olvastam a topikját ott azt írták hogy rom cserével működik. Én mást hallottam, gondoltam még egyszer rákérdezek, és meg is erősítették ( normálisan válaszolva) hogy nem jó a kínai verzió sehogy sem. Ide is beírtam hogy nehogy valaki a nagy ajánlgatás hatására bedobja a kosárba és megrendelje.
    Ha a kínai használható lenne akkor a 169$ jó ár lenne és érdemes lett volna megvenni eu raktárból. Így viszont túl drága, és kár itt ajánlgatni a pandát mintha fizetnének érte.
    Remélem az nem probléma neked hogy utánajárok annak hogy mit veszek? Ha nem vagy szenilis akkor azt is láttad hogy CSAK AKKOR vennék ha működik romcserével is, anélkül felejtős. Úgy látszik nagyon nehéz a leírt szöveg értelmezése.
    Egyébként akarok Coolpadot is venni de csak olyat amit használni is lehet, és ha valóban jó telefon akkor mehetnek ajándékba. ( feltéve ha lesz jó rom rá addig, de ez más téma, félek hogy lenovo lesz a vége.)
    Én legalább felhívtam erre a figyelmet, de szerintem mégis hamarosan lesz pár új coolpad tulaj aki utólag fogja ezt kérdezni a topikban.

Új hozzászólás Aktív témák