Új hozzászólás Aktív témák

  • NoZoli

    tag

    válasz Stauffenberg #30339 üzenetére

    Először is, el kell dönteni, hogy mit vársz el egy első autótól. Élményt, takarékosságot, olcsóságot, praktikusságot, megbízhatóságot... Olyan autó nincs, amiben minden tulajdonság megvan. Főleg nem, használt autókban. Az E46 sorozat ráadasul, már a 11-18 éves kategória, ami bármely típusnál/márkánál kritikus kornak számít. Főleg, abban a korszakban, amikor már az autóipar is a fogyasztói társadalomnak gyártja az autókat. Típushibákkal, elporladó karosszériával. Az E46 is rendelkezik, elég sok típushibával. Némelyik már az elporladó karosszériával is.
    De még ilyen korában és állapotában is prémium autónak számít, ezt be kell látni. Az E46 ezért, azoknak ideális, aki az élményt keresi elsősorban. Ugyanakkor, erre az élményre, hajlandó ráfordítani is némi pénzmagot, nem csak a vásárlásnál. Talán, túlzás nélül, az autód lesz a(z egyik) hobbid az E46-tal. Így, ezt a kérdést is célszerű feltenni magadnak a vásárlás előtt... Kell-e nekem egy új hobbi?
    Ezt én nem márka-, és/vagy típusrajongóként mondom, mert ez (még) nem alakult ki bennem az elmúlt 4 hónap alatt. Emiatt úgy érzem, elfogult sem vagyok. De az élményt sikerült megtapasztalnom és már csak azért megérte nekem az eddigi ráfordítás.

Új hozzászólás Aktív témák