Új hozzászólás Aktív témák

  • Xero

    nagyúr

    válasz MPowerPH #40564 üzenetére

    Valójában 2 autó lenne az ideális, de nem mindenkinek éri meg vagy teheti meg, vagy egyszerűen olyan a use case. Ilyenkor kell osztani-szorozni hogy mikor éri meg és milyet venni. Nekem is olyan autó kell legtöbbször, amivel tudok rohanni pályán 500-1000km-t, majd 2-3 napot szaladgálni a városban, ezek után pedig vissza pályán.

    A dízel hisztivel pont nem érnek el semmit. Autópálya zabálásra sajnos az kell. Én sem szeretem, szerintem is büdös, és nekem is a benzines fordulatok hangjára porcosodik, de a racionalitás győz ameddig nem nyomtatom a pénzt. Most is folyamatosan őrlődöm, hogy mi legyen majd év végén. 20d, 30d, 30i, 40i. A jelenlegi helyzetemben a 30d lenne a jó választás, de lévén 3 évre tervezek vele legalább, így a cirkusz közepén para. Akkora a hiszti, hogy simán ellehetetlenítenek 1-2 éven belül ha úgy tartja úri kedvük.

    Persze közben ott a másik oldal, miszerint ennyi emberrel csak nem basznak instant és talán győz a racionalitás a látványpolitika fölött. Mondjuk ilyesmire elég ritkán láttam példát Európában. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák