Új hozzászólás Aktív témák

  • BeZol

    őstag

    válasz Sn00k #54742 üzenetére

    Én kocsimat 2008 májusban vettük. Ha azt az összeget (19,5m Ft) anno rá 1 évre tőzsdére raktam volna vagy ingatlanba, most legalább 2xer annyi zsetonom lenne belőle ingatlan esetén, és legalább 4szer annyi tőzsde esetén. Ehelyett az üzembentartás is jóval magasabb lévén bmw, és most jobb esetben ér 4-4,5m Ft-ot a kocsim.
    Gazdaságilag belegondolva jó nagy hülye voltam :D
    Viszont felejthetetlen életre szóló élményeket kaptam, ami ugyan még mindig drágább mintha elmentem volna sok-sok utazásra ide-oda az évek alatt, és amíg első 3 év után azért bánkódtam h azért ez túlzás volt egy kocsiért, így utólag nem bánom.
    Emelett fontosnak tartom megemlíteni, hogy volt legalább 2-3 olyan eset is, amikor egyáltalán nem hajtottam gyorsan, és 100%, hogy ha a régi honda jazz-emmel mentem volna, akkor baleset a vége, mert annak sem az úttartása, sem az elektronikája, sem a féktávja nem nem egy liga a bmw-vel, és ez még normális közelekedés mellett is kritikus tényező volt pár szituációban, amit más autós, vadak vagy megváltozott közlekedési körülmények okoztak. (gyalogos/motoros problémám eddig nem volt :DDD )
    Anno a robogómat is eszerint vásároltam: kötelezően csak ABS-szel. Rá pár hónapra egyik motoros csóka mesélte, hogy az ő szintén új robogója (szintén 125cm3) nem ABS-es, 1 év alatt már 3szor esett el emiatt vele, hiszen blokkolt a kerék és bamm már feküdt is.

    Abban az X3-asban minden megvan ami kell, hiszen SUV-ként még extra biztonságot is ad egy normál autóhoz képest. Én csak azt sajnálom, hogy 2020-ban sem kapni hozzá ülésszellőztetést... talán ülésmasszázst sem, ezért nálam kiesik. Következő autómba ilyen extrákat szeretnék a családi vonalon mozogva, de a buzi vírus miatt esélyes h első babánk kabriós baba lesz :))
    Öröm lesz becsomagolni a babyt + feleségemet hátra minden egyes alkalommal (hely van, csak hát nincs hátul ajtó és kényelmetlenebb a beszállás), vagy majd ideiglenesen cserélek húgommal és használom a Toyota Yaris-át :(

Új hozzászólás Aktív témák