Új hozzászólás Aktív témák

  • Timer

    veterán

    válasz Geller72 #6014 üzenetére

    Én láttam, de huncut módon nem írtad a típust, így bármi lehet. Ha például XIAOMI, vagy netán Samsung, akkor ott a gond. Ha Huawei, az határeset, de annál is láttam már vicces dolgokat. Ha tényleg jó androidot keresel, legközelebb tegyél egy próbát a OnePlus-szal. Ha gyártótól veszed, 14 napig visszaküldheted (értem ez alatt ,hogy nyitsz egy ticketet, küldenek érte futárt (ingyen), és elviszik. Pénzed pár napon belül már megy is vissza PayPal-on. Amit buksz, az a vásárlás és visszavásárlás közötti árfolyam ingadozás, semmi más.

    Rühellem az instabil szarokat, láttam már nagyon sok mindent, de sebességben és stabilitásban ennek a márkának (szvsz) nincs párja. iOS nekem túl zárt, bár időnként ránézek a munkám miatt, nem jön be. Ellenben az OxygenOS olyan, amilyennek lennie kell: funkcionális, nicns televerve minden szarral, fagyást hírből sem láttam nála, és a sebessége eszetlen. Amit írtál hardver, azt nagyjából a OnePlus 3 tudta. 125 ezerért. 4 éve.

    :D

    (Persze, az árelőny már a múltté, most már "csak" marha stabil készülékeket gyártanak, picivel kevesebbért, mint a többiek.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák