Új hozzászólás Aktív témák

  • VikMorroHun

    senior tag

    A visszafelé vezető út nagy részét már megtettem, mikor megnéztem egy oktató videót, és rájöttem, hogyan is érdemes ezt az exobiológus dolgot intézni. Egyúttal arra is rájöttem, hogy nem érdemes az 500.000-1.000.000 kredites bolygó felderítéssel vacakolni, mert ez sokkal jobban fizet, és még érdekesebb is. Kicsit sajnáltam, hogy útközben ott hagytam pár helyet felfedezetlenül, de emiatt már nem fordultam vissza 30-40 ugrásnyit (meg nem is írtam föl, hogy hol találtam ilyen bolygót).

    Úgyhogy onnan kezdve főleg életet kerestem a bolygókon, holdakon. Egy idő után mondjuk ezt is meg lehet unni, illetve amikor az egyik óriás kráterből nem tudott felszállni a hajó, akkor egyrészt nem értettem, hogy mi van (nem lehetett olyan nagy a gravitáció, hogy ne bírja a hajtómű), másrészt úgy gondoltam, ebből elég volt, most már ideje visszatérni a bubiba (és hagyom a francba a maradék 5-600 milliónyi felfedezni valót).

    Visszatérve persze még kóvályogtam egy darabig, mire összeszedtem a Guardian FSD Booster utolsó alkatrészeit, közben pedig eladogattam az összegyűjtött felfedezéseket. Volt olyan a Vista Genomicsnál, hogy egy bolygón Stratum nemtommit találtam, 19 milliót ért, és mivel én voltam az első felfedező, kaptam még 76 millió bónuszt.

    A 4H Guardian FSD Booster pedig épp belefér a keretbe (99,6% energia felhasználás). De azért inkább megyek egy kicsit mérnökölni azt a generátort is. :)

    Így már 49,5 fényév a hatótáv, de csak amíg meg nem szerzem a Pre-Engineered FSD v1-et. El lehet lenni ezzel a játékkal. :)

    Ja, az utazás előtt 110 millió kredit volt a balansz (ahogy annak idején a CoV-ban írták szépen, magyarul), most meg 820 millió, és van még 20-30 milliónyi felfedezési adat a hajón.
    Ez volt az óriási kráter, ahol majdnem ott ragadtam (nem világos, miért).
    Ez már a bubi, valamelyik küldetés helyszíne, csak piszok jól néz ki. :)

    [ Szerkesztve ]

    Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

Új hozzászólás Aktív témák