Új hozzászólás Aktív témák

  • -NoVa-

    addikt

    válasz eattila #120920 üzenetére

    Igen. Nem egyszerre, némelyiket ritkábban, de ezek hosszú idő után is megmaradtak rotációban. A többi meg egy eladó kupacba került, amit lassan meg kéne hirdetni jóárasítva.

    Mindnek megvan a maga előnye, és szempontja. A planarok (bal felső) az extrém rétegeket szétválasztó részletességükkel tudnak különlegeset mutatni, a dinamikusok (jobb felső) inkább a kellemesebb lágyabb meleg hangzásukkal és a kényelmükkel adnak többletet.
    A sokarmatúrás dinamikus hibrid de főleg a bal alsó dinamikus-armatúrás-elektrosztatikus sokdriveres végtelen részletességet és gigantikus teret reprezentál, nagy élmény először hallani egy ilyet rendesen megszólalni. És nem csökken sokadszorra sem.
    Az armatúrás cuccok jobb alul meg az abszolút kedvenceim. Azoknál nincs szellőzés a driver-külvilág között, egybeöntött akril test csövezett szűrt kivezetésekkel a hallójárat felé, úgy izolálnak mint semmi más. Az Etymotic ebben a mester, apró, a lehető legtermészetesebben szól, kifejezetten részletes és kiváló a tere is. Eszméletlen jól szólalnak meg rajta a felvételek, és pont ez választja el a SoftEars RSV-től. Azon már nem felvételek szólnak, hanem nekem énekel az előadó, eltűnik minden réteg köztem és a zene között. Épp ezért pl munka közben inkább az Etymotic szól, vagy otthon valamelyik kevésbé izoláló dinamikus, nem rabol el egy-egy jobb szám teljesen.

    Le tudnám persze szűkíteni jobban is kicsit, de csökkenteném a változatosságot, és pont a legolcsóbbakat kiszórva nem sokat nyernék rajta. Így jó. Pár évnyi chifi letapogatás lenyomata.

Új hozzászólás Aktív témák