Új hozzászólás Aktív témák

  • Grillo

    senior tag

    válasz A. Crowley #142131 üzenetére

    Ezek bazi nehéz dolgok, de az a szerencse, hogy mindegyik gyereknek azok. Ha más nem, egy jó tapasztalat lesz neki, jövőre megpróbálhatja megint, vagy ez csak most lehetőség?

    Nálunk végre megvolt ma az utolsó felvételi is. Az elmúlt 2 hét tanúlsága, hogy a dráma szakos iskolák legalább a fele komolyan gondolja a dolgot, és akár 2-3 órás alkalmassági vizsgák vannak versek, prózák, dalok előadásával. Aki itt megfelel (pontot nem kap rá), mehet szóbelizni, ami már kevésbé összetett, de volt, ahol volt angol teszt része. Vannak nagyon profin szervezett iskolák, és vannak amikre alig emlékszem, pedig múlt héten voltunk ott. A Nemes NAgy Ágnes volt a legkomolyabb, 5 éves szakgimi, 182 jelentkező, 3 órás összetett alkalmassági, majd a legjobb 60-at visszahívták szóbelizni, ami még 1 óra volt. Ők tényleg a legjobbakat akarják felvenni.

    22-én kijönnek a pontszámok, aztán lehet ötletelni, hogy mi legyen a sorrend. Én egyre inkább hajlanék az 5 éves szakgimi felé, gyerek is felnőttebb a végén (nekem sem ártott plusz egy év az egyetem előtt), meg van egy plusz év tanulni olyan dolgokat, amit máshol nem fog. Akkor is, ha utána semmi köze nem lesz a színpadhoz.

Új hozzászólás Aktív témák