Új hozzászólás Aktív témák

  • zetor2000

    senior tag

    válasz hobizoli #27720 üzenetére

    "az meg hogy vhova meg mindig elmaradott projektorkat vesznek, az hol kell hogy erdekeljen engem?"

    Amikor azok oda kerültek, teljesen korszerűek voltak. De magyarázd meg ITs ként a gazdaságisnak, hogy évente-kétévente kijön valami okosság, évente-kétévente kéne venni projektort, meg hívni a majmokat az állatkertből, hogy cseréljék le neked. Mert az ITs gyerek szerint elavult a projektor...
    Eleve 3 év az amortizációs ideje, szóval hiába is szeretné az ember lecserélni, nem lehet, mert még értéke van, nem lehet kukázni. A csere végett meg a halál se akar újravezetékezni mindent, ráadásul ahol a VGA 20 méteren OK, a HDMI hez kell valami, mert a 15ös is bizonytalan, és lehet, hogy a te 200GE-ddel fasza, de a vendég laptopja nem képes meghajtani, azt nincs kép... a 200GE-det meg nem hozhatod be, mert policy, hogy magángép ajtón kívül... Szóval a HDMI / DP nagyon jó, csak ha messze vagy a vászontól, és nagy a belméret, akkor elég drága móka.

    "te, ezt a PCX-k kulcsrakeszen osszerakva berakja neked egy Postapont szekrenybe, semmit nem kell csinalnod vele, csak beledugni a tapkabelt es mehet is
    amugy berendelsz toluk 100+ gepet, a segged kinyaljak kb, meg eleve free shipping van 50k felett asszem"

    Ettől mentsen Isten... akármelyik. mint cég, nekem ne Postapontra hordja, hanem házhoz, és vállaljon rá 3 év háztól-házig cseregaranciát, NBD... a javítás idejére cseregéppel. A _konfigra_ ne kártyánként.
    És ne jöjjön elő, hogy XY kártyát nem nála vettem, emiatt ugrik a gari, és hasonló hülyeségek.

    De szerintem más világban élsz, mint a legtöbbünk, emiatt más teljesen a nézőpontod :) Ami nem baj, mert így kerek a világ.

    Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Új hozzászólás Aktív témák